mehmet senin benim gibi insanlar olduktan sonra bence bütün sorunlar zamanla aþýlacaktýr.tabiki hepberaber.Ayrýca beni çok mutlu ettin.Teþekkürler....:45:
Girmeli
Girmemeli
mehmet senin benim gibi insanlar olduktan sonra bence bütün sorunlar zamanla aþýlacaktýr.tabiki hepberaber.Ayrýca beni çok mutlu ettin.Teþekkürler....:45:
Bence GÝrmemelÝ
Ankara'dan selamün aleyküm arkadaþlar.Önce alevisiyle ,sünnisiyle.kürdüyle,lazýyla ,çerkeþiyle,bir bütün olmayý,gelen idarecilerin yüzünden bir türlü öðrenemedik.Atalarýmýz güzel bir memleket býrakmýþlar.sýnýrlarýmýzda düþman çok hiç bir zaman Türkiyenin kuvvetli bir devlet olmasýný istemezler,milleti içten kýrmaya çalýþýyorlar.savaþtan korkan bir millet deðiliz,yeterki düþman kahpe olmasýn,asker,polis,vatandaþ doðu da kahpe bir kurþuna þehit oluyor.bunlara yazýk deðilmi.niye ana baba gözyaþý
döksün.ana baba birkere gözyaþý döksün. bu zulüm bitsin.savaþsa savaþ,insan bir kere ölür bindefa ölmez.þu andaki çare girilmelidir.
Sonra istediðimiz kürdüyle,sünnisiyle,alevisiyle,lazýyla,çerkesiyle,tatarýyla
kenetlenmiþ güçlü bir türkiye temennimiz budur.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene
Allah Türk'ü Korusun Yüceltsin
bence su an sýrasý degi cýkarý olan devletler ve amerika girmemizi istiyorlar
çünkü bizi karýþtýrmak ve abbargo koymak icin ve bizide ýraga benzetmek icin fýrsat koluyorlar þindi zamaný degir bazý cýkarlarýmýz olsa bile amerikalýlara fýrsat vermemeliyiz
allak kuzey ýraktakilei korusun
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri