REKLAM

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0

Sonuçlar: Sizce Türkiye Kuzey Iraða Girmelimi?

Katýlýmcý sayýsý
186. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Girmeli

139 74.73%
  • Girmemeli

47 25.27%
Sayfa 2/11 ÝlkÝlk 1234567891011 SonSon
105 sonuçtan 11 ile 20 arasý

Konu: Sizce Türkiye Kuzey Irak Sınırına girmelimi? girmemelimi?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bence doğudaki halkı kazanmadan girmemeliyiz önce halkı bu işe inandırmamız lazım.Girdiğimiz takdirde oradaki dış güçler o bölgeyi karıştırmaya çalışacaktır.Önce iç meselemizi halletmeliyiz ondan sonra girebiliriz.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý ahmeTTaþar Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Bence doðudaki halký kazanmadan girmemeliyiz önce halký bu iþe inandýrmamýz lazým.Girdiðimiz takdirde oradaki dýþ güçler o bölgeyi karýþtýrmaya çalýþacaktýr.Önce iç meselemizi halletmeliyiz ondan sonra girebiliriz.
    ben doðunun insanýyým beni kazandýn benimle berber 600 kiþiyide kazandýn :00000002: senin gibi düþünceler varsa gidemediðin yerde senindir :00000002:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

mehmet senin benim gibi insanlar olduktan sonra bence bütün sorunlar zamanla aþýlacaktýr.tabiki hepberaber.Ayrýca beni çok mutlu ettin.Teþekkürler.... :45:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý mehmet Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    ben doðunun insanýyým beni kazandýn benimle berber 600 kiþiyide kazandýn :00000002: senin gibi düþünceler varsa gidemediðin yerde senindir :00000002:
    Diyecek tek bir lafým var NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bence gerekli hazýrlýklarý yaptýktan sonra uygun bir zamanda, sýnýrlarýmýzýn güvenliði ve milli menfaatlerimiz gözetilerek girilmelidir....

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart kuzey ýrak

arkadaþlar bizim þimdiye kadar oraya girmedigimiz hata oradaki türkmen kardeþlerimizin yanýnda olmalýyýz.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

türkmeneli tv kardeþlerimiz gerekenleri dile getirio ama umursayan yok amerika için savaþ olsa girerdik...korkaklar gireemzs yüreði olan birileri ancak müdahele eder...neyse...girelim alalým !!!!!!!!!!!!!!!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

valla bu konuda yorum pek yapamayacağım girsekte olur girmesekte ikisininde eksi ve artı yönleri olacak bu bizler için iyimi olacak kötümü onu bilemem o yüzden bir şey diyemiyorum ama ne kadar girsekte oraya orayı kurutamayacağımızı biliyorum çünkü asıl terör başka yerlerde o yüzden orada Şehit düşen Vatan Evlatları ve Ailelerine yazık olur fikrim budur saygılar...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý e®tan Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Diyecek tek bir lafým var NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE!
    tek bir adým yetmez çift adým at :45: :00000002:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý ahmeTTaþar Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    mehmet senin benim gibi insanlar olduktan sonra bence bütün sorunlar zamanla aþýlacaktýr.tabiki hepberaber.Ayrýca beni çok mutlu ettin.Teþekkürler.... :45:
    bizler gibi insanlar çoktur bu ülkede yeterki þimdiki gibi birbirimize kucak açalým iþte bu herþeyin üstesinden gelir :00000002:

Sayfa 2/11 ÝlkÝlk 1234567891011 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri