Bence doğudaki halkı kazanmadan girmemeliyiz önce halkı bu işe inandırmamız lazım.Girdiğimiz takdirde oradaki dış güçler o bölgeyi karıştırmaya çalışacaktır.Önce iç meselemizi halletmeliyiz ondan sonra girebiliriz.
Girmeli
Girmemeli
Bence doğudaki halkı kazanmadan girmemeliyiz önce halkı bu işe inandırmamız lazım.Girdiğimiz takdirde oradaki dış güçler o bölgeyi karıştırmaya çalışacaktır.Önce iç meselemizi halletmeliyiz ondan sonra girebiliriz.
mehmet senin benim gibi insanlar olduktan sonra bence bütün sorunlar zamanla aþýlacaktýr.tabiki hepberaber.Ayrýca beni çok mutlu ettin.Teþekkürler....:45:
Bence gerekli hazýrlýklarý yaptýktan sonra uygun bir zamanda, sýnýrlarýmýzýn güvenliði ve milli menfaatlerimiz gözetilerek girilmelidir....
arkadaþlar bizim þimdiye kadar oraya girmedigimiz hata oradaki türkmen kardeþlerimizin yanýnda olmalýyýz.
türkmeneli tv kardeþlerimiz gerekenleri dile getirio ama umursayan yok amerika için savaþ olsa girerdik...korkaklar gireemzs yüreði olan birileri ancak müdahele eder...neyse...girelim alalým !!!!!!!!!!!!!!!
valla bu konuda yorum pek yapamayacağım girsekte olur girmesekte ikisininde eksi ve artı yönleri olacak bu bizler için iyimi olacak kötümü onu bilemem o yüzden bir şey diyemiyorum ama ne kadar girsekte oraya orayı kurutamayacağımızı biliyorum çünkü asıl terör başka yerlerde o yüzden orada Şehit düşen Vatan Evlatları ve Ailelerine yazık olur fikrim budur saygılar...
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri