Girmeli
Girmemeli
Ustam ben savaþa girilmesine karþyým ama dediklerinize katýlýyorum ve sadece amerikayý suçlamýyorum.Ama genede halka açýk yerlerde argo kullanýlmasý pek hoþ deðil.Msj ý editlerseniz sevinirim.hakan sana sonuna kadar katýlýyorum.bir an önce bu iþe girilmeli.mit baþkanýnýn sözlerini hatýrlayalým.''türkiye,etrafýnda olan biten olaylara seyirci kalmamalý.olaylarý izleyip bekle gör uygula taktiði uygulamamalý''bence çok doðru konuþtu.artýk bu iþe bir son vermek lazým.gözgöre göre kurbanlýk koyun gibi insanlarýn kafalarýný büyük bir zevkle kesip o kafayla top oynayan hayvanlarý.hele bunu birde allah için yaptýk.allahýn izni var diyerek yapan o.çoçuklarýný (afedersiniz burada benim bütün insanlýðým kopuyor malesef) uçaklarý kaçýrýp oraya buraya çakan bunu allahýn emriyle yapýoruz diyen aq bebelerinin ta sülalesini be kardeþim...bunlar ortalýðý iyice azýttýlar.ýrakta hergün onlarca insan,çoluk çouk yaþlý hasta demeden öldürüyorlar.Ve bizde bende türküm ama türk kaný pistir diyip,ülkemize ermeni soykýrýmý yapýyorsunuz diyen insan için onbinlerce insanýn sokaða dökülüp hepimiz türküz hepimiz ermeniyiz diyip o insan için 10 km yürüyebiliyorsak.bu ýraktaki olaylara göz yummamýz resmen 2 yüzlülüktür.devletin bu iþe acilen el koymasý lazým.yoksa biz ülkemize yaklaþan bu tehditi gerekirse kendimiz temizlemeye hazýrýz deðilmi arkadaþlar...:boese157: :boese157:
NOt:arkadaþlar mesajýmda argo olduðu için sizlerden binlerce kez özür diliyorum ama maðalesef ben bu olaylarý allahýn izni var diyerek olaylara dini karýþtýran terörist ucubelerini duyunca aklýmý kaçýrýyorum...haksýzmýyým? :boese157:
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri