bence henüz girme zamanı değil iş işten geçti zaten bence giremez girmemeli
Girmeli
Girmemeli
bence henüz girme zamanı değil iş işten geçti zaten bence giremez girmemeli
hemen girilmesi gerekiyor geç bile kalýndý tsk ya güveniyoruz..
sevgili arkadaslar her görüse saygým var ama kesinlikle hissi duygulara kapýlmamak gerek cünkü endogrusu nezaman sa gerektiðinde mudahala yapmak gerek cünkü bu yabancý düþmamlar bizleri galyana getirmek için hertürlü oyunu oynoyorlar onun için sabýr derim unutulmasýn türk insanýnýn sabrý tasdýmý ogüçü kimse durduramaz bizim milliyetciliðimiz baska ülkelere benzemez onun için zamaný geldimi gereken yapýlýr bu görüþ beni baglar saygýlarýmla
coktan gecti oraya girip o þerefsileri yerle bir etmeliydi amarikam köpekleri bizi oyalýyor bizim en büyük düþmanýmýz AMERÝKADIR
süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
Ýþte Davet Linkin!!
http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1
Bizim ateþe atacak askerimiz yok onun için amerika askerlerini kaybetti diye bizim de kaybetmemizde mi lazým onlarýn da analarý var onlarýnda babalarý var onlarýnda çocuklarý var yazýk deðil mi bence hiç uðraþmasýnlar göndermek için bir asker daha þehit olsun istemiyoruz onun için kendileri ne yapmak istiyolarsa yapsýnlar kan dökülünce ne olacak sanki amerikan askerleri öldü de ne oldu yine ayný durum biz ülkemiz için uðraþalým gerekiyosa ülkemiz için kan dökelim bi anlamý olmasý lazým kan dökmek için...
Biz TÜRK BAYRAÐININ kýrmýzýsý bitmesin diye KAN dökeriz...xzender
Saygýlar.
Anket ÝyÝ Fakat Sinirli SeÇenek Var. Mesela Ben GÝrmelÝ DÝyecektÝm Ama Þu AnkÝ Zaman Bence TÜrkÝyeye BÜyÜk Zarar Verecek Kadar Sikintili.
defalarca girildide ne oldu? geriladýr kaçar baþka yerlere sýðýnýr.kaldiki baþka ülke topraðý ve beþka egemen güçler var bölgede.son günlerdeki oyunlar azçok düþünebilen insanlar için artýk ders olmali?
kürt sorunu diye türkiyemizin bir problemi var. isimler falan önemli deðil ölenler bizim gençlerimiz.yeterince bana göre can heba ettik. artýk yeter deme zamaný gelmedi mi? siyasiler gençlerimizin caný üzerine de siyaset yapiyorlar.buna artýk dur deme zamaný gelmedi mi caným gençler.
ben 60-70 kuþaðýyým. bizi çýkarlarý için heba ettiler. sizin heba olmanýza dayanamiyorum.
yeryüzünde tüm canlýlarýn yaþama hakký vardýr.
ülkemizdede tüm vatandaþlarýn yaþama hakký olduðu gibi,bizim kimsenin yaþam hakkýný elinden almaya hakkýmýz yoktur.baþka kesimlerin dillerini,kültürlerini inançlarýný yasaklama hakkýmýz da olamaz. barsa bir problem kanunlar ilgililer hal etmekle görevlidirler.
gelin kafamýza sokulan kin nefreti bir tarafa býrakýp sevelim sevilelim.
süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
Ýþte Davet Linkin!!
http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1
Ankara'dan selamün aleyküm arkadaþlar.Önce alevisiyle ,sünnisiyle.kürdüyle,lazýyla ,çerkeþiyle,bir bütün olmayý,gelen idarecilerin yüzünden bir türlü öðrenemedik.Atalarýmýz güzel bir memleket býrakmýþlar.sýnýrlarýmýzda düþman çok hiç bir zaman Türkiyenin kuvvetli bir devlet olmasýný istemezler,milleti içten kýrmaya çalýþýyorlar.savaþtan korkan bir millet deðiliz,yeterki düþman kahpe olmasýn,asker,polis,vatandaþ doðu da kahpe bir kurþuna þehit oluyor.bunlara yazýk deðilmi.niye ana baba gözyaþý
döksün.ana baba birkere gözyaþý döksün. bu zulüm bitsin.savaþsa savaþ,insan bir kere ölür bindefa ölmez.þu andaki çare girilmelidir.
Sonra istediðimiz kürdüyle,sünnisiyle,alevisiyle,lazýyla,çerkesiyle,tatarýyla
kenetlenmiþ güçlü bir türkiye temennimiz budur.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene
Allah Türk'ü Korusun Yüceltsin
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri