Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
17 sonuçtan 11 ile 17 arası

Konu: Saç dökülmesi nasıl önlenir?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bilgi için teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler arkadaşım yanlız bu kadar zahmete hiç gerek yok yaa.benim saçımda dökülüyor yaş 18 ve alnım baya bi açıldı jöle yüzünden
    gidip sordum eczaneye 60 ytl ye bir hap varmış.90 ytl'yede içinde sanırım 6 tane tüp bulunan bir ilaç varmış.2 side yüzde 80 lerin üstünde yeni saç oluşumu ve saç dökülmesini engelliyormuş.onlardan alıcam valla.yoksa 30 yaşıma gelmeden kel kalıcam.fiyat pahalı derseniz sağlık paradan önemlidir değilmi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı banshee8831 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    teşekkürler arkadaşım yanlız bu kadar zahmete hiç gerek yok yaa.benim saçımda dökülüyor yaş 18 ve alnım baya bi açıldı jöle yüzünden
    gidip sordum eczaneye 60 ytl ye bir hap varmış.90 ytl'yede içinde sanırım 6 tane tüp bulunan bir ilaç varmış.2 side yüzde 80 lerin üstünde yeni saç oluşumu ve saç dökülmesini engelliyormuş.onlardan alıcam valla.yoksa 30 yaşıma gelmeden kel kalıcam.fiyat pahalı derseniz sağlık paradan önemlidir değilmi
    Bence vericeğiniz para o kadar çok değil.O kadar gereksiz şeylere para veriyoruz ki ilaca para versek ne çıkar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kralleo Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Saç dökülmesi, stres, vitamin eksikliği gibi nedenlerden kaynaklanabileceği gibi, mevsimsel değişiklikler de saç dökülmesini olumsuz etkiler.

Peki saç dökülmesi için siz, kendiniz ne yapabilirsiniz? İşte bazı öneriler... Saç derinize ve saçlarınıza hindistancevizi sütü ile masaj yapın. Bunu başınızda yarım saat kadar tuttuktan sonra, ılık suyla durulayın. Haftada 3 kez tekrarlayın. Saç derinize ve saçlarınıza bal ve yumurtanın sarısıyla masaj yapın. Başınızda yarım saat kadar tuttuktan sonra, durulayın. 23 hafta boyunca, her öğünde bir bardak suya bir çay kaşığı elma sirkesi karıştırarak için. Saçlarınızı beslemek için elma sirkesi ve adaçayını karıştırarak, saçınızı bu karışımla durulayın. Sıcak zeytinyağı, bal ve 1 çay kaşığı toz halinde tarçını karıştırıp macun haline getirdikten sonra, banyodan önce 15 dakika boyunca uygulayın. Saçların azaldığı kısımları kızarana dek soğanla ovun, ardından da bal sürün. Eşit miktarda ılık keneotu ve badem yağını karıştırıp, haftada bir saç derinize masaj yapın. Misket limonu çekirdekleri ile kara biber tohumlarını bira suyun içinde eşit sayıda öğütün ve düzenli olarak saç deriniz üzerine uygulayın. 1 fincan hardal yağını 4 çorbakaşığı kına yaprağı ile kaynatın. Süzdükten sonra kalan sıvıyı bir şişeye doldurun ve saç derinize düzenli olarak masaj yaparak uygulayın.

arkadaşlar bunlar sadece tavsiye niteliğindedir.bilginize
    gözüm denedim kafam kahvaltı masasına döndü ya.....4 yaşında bir çocuğum var bu sabah sandalyeye oturtum mutfakta,baba masaya otur ya kafan masadan daha zengin dedi
    şaka bir yana emeğine saygı denemek lazım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

abi saç dökülmesine kesin çözüm sıfıra vurduracaksın kafayı bak bidaha dökülüyormu şaka bir tarafa bilgiler için teşekkürler arkadaşım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı anthony99 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    abi saç dökülmesine kesin çözüm sıfıra vurduracaksın kafayı bak bidaha dökülüyormu şaka bir tarafa bilgiler için teşekkürler arkadaşım.
    Güzel bir yöntem

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı e®tan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Saçın beyazladı galiba
    İstersen saç bağışı yaparım yani...
    tek tük beyalık var. saç verirsen memnun olurum...

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri