Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
17 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: Saç dökülmesi nasýl önlenir?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Saç dökülmesi nasýl önlenir?

Saç dökülmesi, stres, vitamin eksikliði gibi nedenlerden kaynaklanabileceði gibi, mevsimsel deðiþiklikler de saç dökülmesini olumsuz etkiler.

Peki saç dökülmesi için siz, kendiniz ne yapabilirsiniz? Ýþte bazý öneriler... Saç derinize ve saçlarýnýza hindistancevizi sütü ile masaj yapýn. Bunu baþýnýzda yarým saat kadar tuttuktan sonra, ýlýk suyla durulayýn. Haftada 3 kez tekrarlayýn. Saç derinize ve saçlarýnýza bal ve yumurtanýn sarýsýyla masaj yapýn. Baþýnýzda yarým saat kadar tuttuktan sonra, durulayýn. 23 hafta boyunca, her öðünde bir bardak suya bir çay kaþýðý elma sirkesi karýþtýrarak için. Saçlarýnýzý beslemek için elma sirkesi ve adaçayýný karýþtýrarak, saçýnýzý bu karýþýmla durulayýn. Sýcak zeytinyaðý, bal ve 1 çay kaþýðý toz halinde tarçýný karýþtýrýp macun haline getirdikten sonra, banyodan önce 15 dakika boyunca uygulayýn. Saçlarýn azaldýðý kýsýmlarý kýzarana dek soðanla ovun, ardýndan da bal sürün. Eþit miktarda ýlýk keneotu ve badem yaðýný karýþtýrýp, haftada bir saç derinize masaj yapýn. Misket limonu çekirdekleri ile kara biber tohumlarýný bira suyun içinde eþit sayýda öðütün ve düzenli olarak saç deriniz üzerine uygulayýn. 1 fincan hardal yaðýný 4 çorbakaþýðý kýna yapraðý ile kaynatýn. Süzdükten sonra kalan sývýyý bir þiþeye doldurun ve saç derinize düzenli olarak masaj yaparak uygulayýn.

arkadaþlar bunlar sadece tavsiye niteliðindedir.bilginize

Kullanýcý Bilgi Menüsü

peki saç beyazlamasını nasıl önleriz...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bilgi için teşekküler

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý modokol Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    peki saç beyazlamasýný nasýl önleriz...
    onun genetik ve strese dayalý olduðunu biliyorum.çaresi kuaförden geçer

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý kralleo Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    onun genetik ve strese dayalý olduðunu biliyorum.çaresi kuaförden geçer
    bilgi için saðol...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

eczanelerde dökülmeyi önleyen haplar var sorarsanız yardımcı olurlar arkadaslar. kellige son yani

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý fatin Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    kellige son yani
    yok arkadaþým kellik bir kaderdir ve bunu yenen daha çýkmadý bildiðim kadarýyla:00000004:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý modokol Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    bilgi için saðol...
    Saçýn beyazladý galiba
    Ýstersen saç baðýþý yaparým yani...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

çok saol dostum eline sağlık.çok önemli bilgiler bunlar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý AVANOSLU_NURÝ Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    çok saol dostum eline saðlýk.çok önemli bilgiler bunlar
    derdine derman olduysa sevindim arkadaþým

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri