Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 2/2 ÝlkÝlk 12
17 sonuçtan 11 ile 17 arasý

Konu: Saç dökülmesi nasýl önlenir?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bilgi için teşekkürler

Kullanýcý Bilgi Menüsü

teşekkürler arkadaşım yanlız bu kadar zahmete hiç gerek yok yaa.benim saçımda dökülüyor yaş 18 ve alnım baya bi açıldı jöle yüzünden
    gidip sordum eczaneye 60 ytl ye bir hap varmış.90 ytl'yede içinde sanırım 6 tane tüp bulunan bir ilaç varmış.2 side yüzde 80 lerin üstünde yeni saç oluşumu ve saç dökülmesini engelliyormuş.onlardan alıcam valla.yoksa 30 yaşıma gelmeden kel kalıcam.fiyat pahalı derseniz sağlık paradan önemlidir değilmi

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý banshee8831 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    teþekkürler arkadaþým yanlýz bu kadar zahmete hiç gerek yok yaa.benim saçýmda dökülüyor yaþ 18 ve alným baya bi açýldý jöle yüzünden
    gidip sordum eczaneye 60 ytl ye bir hap varmýþ.90 ytl'yede içinde sanýrým 6 tane tüp bulunan bir ilaç varmýþ.2 side yüzde 80 lerin üstünde yeni saç oluþumu ve saç dökülmesini engelliyormuþ.onlardan alýcam valla.yoksa 30 yaþýma gelmeden kel kalýcam.fiyat pahalý derseniz saðlýk paradan önemlidir deðilmi
    Bence vericeðiniz para o kadar çok deðil.O kadar gereksiz þeylere para veriyoruz ki ilaca para versek ne çýkar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý kralleo Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Saç dökülmesi, stres, vitamin eksikliði gibi nedenlerden kaynaklanabileceði gibi, mevsimsel deðiþiklikler de saç dökülmesini olumsuz etkiler.

Peki saç dökülmesi için siz, kendiniz ne yapabilirsiniz? Ýþte bazý öneriler... Saç derinize ve saçlarýnýza hindistancevizi sütü ile masaj yapýn. Bunu baþýnýzda yarým saat kadar tuttuktan sonra, ýlýk suyla durulayýn. Haftada 3 kez tekrarlayýn. Saç derinize ve saçlarýnýza bal ve yumurtanýn sarýsýyla masaj yapýn. Baþýnýzda yarým saat kadar tuttuktan sonra, durulayýn. 23 hafta boyunca, her öðünde bir bardak suya bir çay kaþýðý elma sirkesi karýþtýrarak için. Saçlarýnýzý beslemek için elma sirkesi ve adaçayýný karýþtýrarak, saçýnýzý bu karýþýmla durulayýn. Sýcak zeytinyaðý, bal ve 1 çay kaþýðý toz halinde tarçýný karýþtýrýp macun haline getirdikten sonra, banyodan önce 15 dakika boyunca uygulayýn. Saçlarýn azaldýðý kýsýmlarý kýzarana dek soðanla ovun, ardýndan da bal sürün. Eþit miktarda ýlýk keneotu ve badem yaðýný karýþtýrýp, haftada bir saç derinize masaj yapýn. Misket limonu çekirdekleri ile kara biber tohumlarýný bira suyun içinde eþit sayýda öðütün ve düzenli olarak saç deriniz üzerine uygulayýn. 1 fincan hardal yaðýný 4 çorbakaþýðý kýna yapraðý ile kaynatýn. Süzdükten sonra kalan sývýyý bir þiþeye doldurun ve saç derinize düzenli olarak masaj yaparak uygulayýn.

arkadaþlar bunlar sadece tavsiye niteliðindedir.bilginize
    gözüm denedim kafam kahvaltý masasýna döndü ya.....4 yaþýnda bir çocuðum var bu sabah sandalyeye oturtum mutfakta,baba masaya otur ya kafan masadan daha zengin dedi
    þaka bir yana emeðine saygý denemek lazým.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

abi saç dökülmesine kesin çözüm sıfıra vurduracaksın kafayı bak bidaha dökülüyormu şaka bir tarafa bilgiler için teşekkürler arkadaşım.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý anthony99 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    abi saç dökülmesine kesin çözüm sýfýra vurduracaksýn kafayý bak bidaha dökülüyormu þaka bir tarafa bilgiler için teþekkürler arkadaþým.
    Güzel bir yöntem

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý e®tan Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Saçýn beyazladý galiba
    Ýstersen saç baðýþý yaparým yani...
    tek tük beyalýk var. saç verirsen memnun olurum...

Sayfa 2/2 ÝlkÝlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri