REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
9 sonuçtan 1 ile 9 arası

Konu: Kafayi Çİzdİrecek Bu Sunny Bana

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kafayi Çİzdİrecek Bu Sunny Bana

:boese157: Sunny 1030 cihaza sahip birisiyim.Kaon 911 yükledim cihaz çalışıyor ama her açtığımda nock hatası veriyordu.Sunny yazılımı dönmeye çalışıyorum ama bir türlü kabül etmiyor.

> my Loader:L 219
    > Im 2M.
    > Im waiting.
    > PC: AT-1030DCIAZ, h/w(12.03.A5), s/w(02.00.06)
    > Im: L 219, u0 , 2M, h/w:12.03.A5, s/w:02.00.01, DSC-911AZ
    > check my model DSC-911AZ != AT-1030DCIAZ
    : Upgrade Fail
    > Im working.
    : connected !

: Receiver Upgrade (V1.00) 17.Jan.2005 user
    : File openend !

: COM1 disconnected !!! ("Enter".)

orjinal yazılımı yüklemeye çalışıyorum ama yukardaki hatayı veriyor.Bilgisi olan var mı nasıl olacak.Zamanında iyi para verip almıştım ama şu an nerdeyse 6 kattan aşağı atacam.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşım İlk olarak Loader Kurukafa yani Bl 219 V4 sonrasında Sunny orjinal yazılımını yükle Ve En sonda Güncel Sunny 1030 Sky emu yazılımını Yükle .

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Volkan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşım İlk olarak Loader Kurukafa yani Bl 219 V4 sonrasında Sunny orjinal yazılımını yükle Ve En sonda Güncel Sunny 1030 Sky emu yazılımını Yükle .
    Zaten en başta kurukafayı yükleme yapıyorum ama 219v4 yüklediğim zaman loader aynen burda yazdığı gibi 0.00 oluyor belli bir süre sonra kendi 219v3 dönüyor.Loader versiyonunu değiştirsem acaba faydası olurmu ki

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşım bildiğim kadarıyla cevap vereceğim ama ustalar ayrı sana yardımcı olurlar nock hatası kanal yok anlamında yani uyduları göster o gider o sorun değil korkmana gerek yok yazılım yüklemeye uğraşmadan makinayı tak sonra uyduları göster düzelmesi gerek ama yinede ustalar o yazdığın yükleme sorununa bilgi versinler stres yapma arkadaşım düzelmeyecek sorun yok kolay gelsin saygılar,

5. 25-01-2007, 01:47

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart 1030

[quote=Volkan;117541]arkadaşım aşağıdaki yazılımı Kup 230 ile enjineer modda yüklemey çalış. ama mutlaka enjineer modda yükleyeceksin enjinner modua geçmesini bilmiyrsan sunny veya kaon bölümüme bak yada buraya yaz açıklarız. Alırsa arkasında emulu yazılım yüklersin.

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaş loader 618 olacak birde bi modul gunceleşmesi yap

Kullanıcı Bilgi Menüsü

2.19dan loder619 dönüşüm yazılımını atmadan asla orjinal yazılımı veya loder6.19 loderde haiz bir yazılımı yükleyemezsiniz.....
    yazılım depoda var

Kullanıcı Bilgi Menüsü

selam evet arkadaşım aynı sorunu bende yaşadım yazılım yükleyemedim sonra orjinal kup la enginer modunda yazdırdım kup(216spr)ile enginer moduında sona flash dosyası daha sona emulu yazılımı attım normal kupla kolay gelsin bende çok isyan ettim ama sitenin ne kadar degerli oldugunu unutttmaaaa.selamlar...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri