HEPiMiZ TÜRKÜZ BiR ERMENi ÖLDÜ ONBiNLER YÜRÜDÜ HER YIL ONBiNLERCE ŞEHiT VERiYORUZ HANGiNiZ YÜRÜDÜNÜZ OSMANLI TORUNUYSAN GÖNDER HERKEZE
 Teşekkur:  0
 Teşekkur:  0

Bİzmİ TÜrkÜz Hadİ Ordan .....!!!!!!!!!
 Bİzmİ TÜrkÜz Hadİ Ordan .....!!!!!!!!!
				HEPiMiZ TÜRKÜZ BiR ERMENi ÖLDÜ ONBiNLER YÜRÜDÜ HER YIL ONBiNLERCE ŞEHiT VERiYORUZ HANGiNiZ YÜRÜDÜNÜZ OSMANLI TORUNUYSAN GÖNDER HERKEZE

bizim nufusumuz ortalama 85-90 milyon onbin insanı düş geriye ne kaldı hesapla o 10 bin insandan 5 bin ermeni düş medyanın dolduruşuna gelip öldürülen adamın bir yazısını bile okumuyanları düş boş boş gezip kalabalıga karışanları düş geriye kalanlar siyasi çıkar.UYUMA ARKADAŞ BU ÜLKE SİYASİ ÇIKARLAR İÇİN ZAMANINDA NE DEVALİYASYONLAR GEÇİRMİŞ KİMLERE PEŞKEŞ ÇEKİLMİŞ AMA BU OSMANLI TORUNLARI OLDUGU İÇİN YERİNDE KALMIŞTIR.:49: :45:

bu olaya bende kızdım.yok hepimiz ermeniyiz hepimiz türküz.nasıl bir olay abi anlamadım.sanki onbinleri hipnoz edip oraya getirmişler.benim dikkatimi çeken diğer bir husus kapalı bayanların teyzelerinde ellerinde aynı pankartla ortalıkta gezmeleriydi.benim bildiğim bu kişiler dinine ülkesine vatanına biraz daha sadık kişilerdir.peki bu kişiler neden bunu yaptı?tabi haberlerde hepimiz türküz,kürtüz,aleviyiz,ermeniyiz,yahudiyiz,hristiyanız denilirse aklı başında olmayan insanlarda onbinler olup bu gösteriye bilinçsizce giderler.bunu gören ermenistanda hemen yelkenleri suya indirmeye çalışıp.ön koşulsuz görüşme isteğinde bulunur.nasıl bir politika nasıl bir siyaset anlamıyorumki...bürokrasi anca bu kadar olur.sıradan bir insan ölünce onbinler toplanıyor.şehitlerimiz ölüncede aynısını göstersinler bakalım.hadi onu geçtik 1 ay sonra hepimiz ermeniyiz hepimiz türküz desinler bakalım.ankarada böyle olaylar olmaz kardeşim.istanbulun güya kendilerini ileri görüşlü olarak tanıtan insanların yaptığı bir saçmalık bu.dediğim gibi 1 ay sonra bu cesareti gösterip o lafı tekrar söylesinlerde o zaman görelim...

medya,medya,medya, Birilerinin UŞAĞI medya
kendileri der ya herşeyin sorumlusu biz miyiz diye,EVEEEEET kardeşim sizsiniz.

binlerce şehitimiz var sadece tv de haberlerde gelip geçiyor
ben buna üzülüyorum
süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
İşte Davet Linkin!!
http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

evet şehitlerimiz oluyor üzülüyoruz... olmaması gereken şeyler bunlar

Ben asıl İsmail Cem için böyle bir yürüş olurmu onu düşünüyorum.Türkiyeye çok katkısı olmuş biri bence.

Bu konuyu hiç sevmedim...konunun üzerine o kadar yazılıp çizilecek şey varki...neyse polemiğe girmeyeceğim...havamda değilim...diyeceğim bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayınız...gidip Dinkin son yazısını okuyunuz...

konu uzayıp polemiğe dönüşmemesi için KAPANMIŞTIR..
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri