bu olaya bende kızdım.yok hepimiz ermeniyiz hepimiz türküz.nasıl bir olay abi anlamadım.sanki onbinleri hipnoz edip oraya getirmişler.benim dikkatimi çeken diğer bir husus kapalı bayanların teyzelerinde ellerinde aynı pankartla ortalıkta gezmeleriydi.benim bildiğim bu kişiler dinine ülkesine vatanına biraz daha sadık kişilerdir.peki bu kişiler neden bunu yaptı?tabi haberlerde hepimiz türküz,kürtüz,aleviyiz,ermeniyiz,yahudiyiz,hristiyanız denilirse aklı başında olmayan insanlarda onbinler olup bu gösteriye bilinçsizce giderler.bunu gören ermenistanda hemen yelkenleri suya indirmeye çalışıp.ön koşulsuz görüşme isteğinde bulunur.nasıl bir politika nasıl bir siyaset anlamıyorumki...bürokrasi anca bu kadar olur.sıradan bir insan ölünce onbinler toplanıyor.şehitlerimiz ölüncede aynısını göstersinler bakalım.hadi onu geçtik 1 ay sonra hepimiz ermeniyiz hepimiz türküz desinler bakalım.ankarada böyle olaylar olmaz kardeşim.istanbulun güya kendilerini ileri görüşlü olarak tanıtan insanların yaptığı bir saçmalık bu.dediğim gibi 1 ay sonra bu cesareti gösterip o lafı tekrar söylesinlerde o zaman görelim...