arkadaşlar merhaba bootskin diye programla xp başlangıç skinini değiştirmiştim,başlıngıçta biraz yavaşlama oldu bunu tamamen nasıl kaldırabilirim orginal xp yazısını nasıl eski haline getirebilirim .geri yükleme yaptım olmuyor
arkadaşlar merhaba bootskin diye programla xp başlangıç skinini değiştirmiştim,başlıngıçta biraz yavaşlama oldu bunu tamamen nasıl kaldırabilirim orginal xp yazısını nasıl eski haline getirebilirim .geri yükleme yaptım olmuyor
bi bakalım dostum arşiflere varsa eklerim ve pcteamcılarımız görmemiştir onlar baksa hemen yerinde cevap verebilirler şimdilik kolay gelsin
Arkadaşım eğer theme yüklediysen ve o themayı değiştirdiysen oturum açıldığında o themanın özellikleri kaldır onun gidebilmesi için o themeyı kaldıracan sonra c de windows dosyası içinde theme dosyasının içinde yüklediğim theme var onu sileceksin düzelmesi lazım ...!
arkadaşlar theme yle alakasık yok olay bootskin pragramı
Bootskinler hem zevkli hemde tehlikeli programlar windowsun çökmesine sebep olabiliyo. bu bootskin programını kaldır sonra windows cd si ile onar seçeneğini kullan varsayılan seçenekleri geri yükler
tamamdır arkadaşlar sağolun
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri