Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
37 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: abilerim kardeşlerim bugün karne aldık...

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bir fıkra vardı şimdi tam aklıma gelmiyor ama bu işe uygun bir fıkra

cocuk karne almış okuldan gelir ve karneyi babasına verir babası karneyi görünce sen ne bicim cocuksun böyle karne mi olur ben senin gibiyken zehir gibi okurdum falan der ve cocuk da bombayı patlatır baba o senin karnelerinden biri benim ki bu der ve kendi karnesini uzatır babasına hehehe

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı alperyılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

cocuk karne almış okuldan gelir ve karneyi babasına verir babası karneyi görünce sen ne bicim cocuksun böyle karne mi olur ben senin gibiyken zehir gibi okurdum falan der ve cocuk da bombayı patlatır baba o senin karnelerinden biri benim ki bu der ve kendi karnesini uzatır babasına hehehe
    ulen ortak ne adamsın zamanında yaptığın olayları şimdi fıkra diye aksettiriyorsun helal olsun sana. ha bu arada sanada çırak lazımsa bugün karne dağıtılıyor askerli bir kaç genç yetenek ayarlatırız olmazmı.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı alperyılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Yaw süper...nerden aklına geldi şimdi bu...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ortakya şu senin karnelerden birini de görsek mi cocuklara fırca atıyorrsun da sen nerede cıraklık yapmıştın gecen anlatıryordun da ben unuttum şimdi:49: :49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ortakya şu senin karnelerden birini de görsek mi cocuklara fırca atıyorrsun da sen nerede cıraklık yapmıştın gecen anlatıryordun da ben unuttum şimdi:49: :49:
    ya şimdi nerden çıkardın ortak karneyi hem ben hiç karne almadımki hep babam gider alırdı.:00000004: ha bu arada bende sait ustanın yanında çıraklık yaptım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

askerlerimle beraber bu söylediklerineze katılıyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şu benim cıraklık yaptıgım dükkanın arka sokagındaki dükkan değilmiydi o:49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şu benim cıraklık yaptıgım dükkanın arka sokagındaki dükkan değilmiydi o:49:
    nolcadı ortak. bakıyorum sende kendini ele verdin. ama varya gençlerin hepsi kaçtı herhalde baksana kimsede ses yok.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet arkadaslar hayata bu günkü kadar mutlu olmamıştım oglum anadolu lisesinde okuyor dil bölümünde ve okulu tarafından onur belgesi ile ödüllendirildi allahım bu mutlulugu her babaya nasip etsin ayrıca okul etkenliklerindede okuluna iki yıldır bes altın madalyada kazandırdı herkese saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı draculu45 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    evet arkadaslar hayata bu günkü kadar mutlu olmamıştım oglum anadolu lisesinde okuyor dil bölümünde ve okulu tarafından onur belgesi ile ödüllendirildi allahım bu mutlulugu her babaya nasip etsin ayrıca okul etkenliklerindede okuluna iki yıldır bes altın madalyada kazandırdı herkese saygılar
    öncelikle saygılarımı sunarım ve oğlunuzun başarılarınıda kutlarım. umarım her şey oğlunuzun istediği gibi olur. bu mutluluğunuzu bizimle paylaştığınız içinde ayrıca teşekkür ederim.

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri