Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
37 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: abilerim kardeşlerim bugün karne aldık...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart herkesin hoşgörüsüne sıgınarak antony99 arkadaşım karnesini yayınlıyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

cok güzel sarkı söylerdi bir yanık sesi vardı şimdiki popstarcılar halt etmişler yanın da

daha bir kac kişinin karnesi daha var elimde onlarada sıra gelince veririm buradan....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı alperyılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sen kardeş en iyisi bu akşam eve uğramaaaa:28: :28:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

senin karnede var muzo elimde ona göre cok gülme bakk ....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart abilerim kardeşlerim bugün karne aldık...

Alıntı alperyılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    2 dönem gelmedigi vede geç geldigi günler baz alınmış büyük ihtimalle bunada şükür
    ama yinede karnesine bakarsak ya iyi bir müzisyen yada sporcu olması gerekiyormuş ayrıca kişisel sosyal becerilerinede bakarsak en güzel konumda oldugunu görüyoruz mühim olan zaten kanımca budur:45: :45: :45: :45: :46: :46:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tebrik ederim cok güzel kare analızı yaptınız evet cok dürüst kişilikli ve güvenilir bir kişidir kendisi :28:

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bir fıkra vardı şimdi tam aklıma gelmiyor ama bu işe uygun bir fıkra

cocuk karne almış okuldan gelir ve karneyi babasına verir babası karneyi görünce sen ne bicim cocuksun böyle karne mi olur ben senin gibiyken zehir gibi okurdum falan der ve cocuk da bombayı patlatır baba o senin karnelerinden biri benim ki bu der ve kendi karnesini uzatır babasına hehehe
    Yaw süper...nerden aklına geldi şimdi bu...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bende aldım hayırlısıyla bi karne

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Hakan44 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bende aldım hayırlısıyla bi karne
    karne nasıl ablacım sende asker yoktur

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Nakkus Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    karne nasıl ablacım sende asker yoktur
    Bende Allah'a şükür asker yok teşekkür belgesi aldım ablacım İkinci önem takdir olacak inşallah

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri