REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
10 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: merhaba

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart merhaba

merhaba arkadaşlar.
    yine ben.
    sizlere yine bir sorum olacak.
    antalyadan agila2 uydusunu kaç santim çanakla izleyebilirim.
    allah>]>]bu müşterilerimden razı olsun bana hiç bulmadığım yada merak ettiğim uydular varsa onları istiyor bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim teşekkür ederim kolay gelsin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart algila 2

abartmıyorum ama 5 metrelik çanakla yakalayabilirsin.ama kesin değil algila 2 yakalamak kolay değildir hüsranan uğramak şaşırtmasın gerçekten zor iş bi kaç eleman yakalayamamıştı haberin olsun.kolay gelsin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

vay beee 5 mt. 6 metre ile çeker mi kine orayı izleyen var mıki yada uyduyu bulan:49: :49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Özgür1984 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    vay beee 5 mt. 6 metre ile çeker mi kine orayı izleyen var mıki yada uyduyu bulan:49: :49:
    5-6 metre çanağı takcak yer bulsam denerdim ama bizim dükkanın üstüne taksan heralde millet bizi nasa sanar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı angelofdeath Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    abartmıyorum ama 5 metrelik çanakla yakalayabilirsin.ama kesin değil algila 2 yakalamak kolay değildir hüsranan uğramak şaşırtmasın gerçekten zor iş bi kaç eleman yakalayamamıştı haberin olsun.kolay gelsin
    kardeşler doğru söylersiniz ama bu yurtdışından gelip bu yöreye yerleşen insanlar ister bu uyduyu ben ne yapam?
    adama bende izah ettirdim bu iş öyle sanıldığı kadar kolay değil dedim ama ''ben bu uyduyu istiyorum'' diyormuş başka bişi demiomuşh
    şimdi işi başkasına kaptırmakta var buda benim kendime olan öz güvenimi sarsar ? angelofdeath bu arada sen nereden?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kardeşim ben 5-6 mt lik çanak hayatımda görmedim 2 mtlik çanağı görünce şoka griyom bide 6 mt lik çanağa ne derim bilmiyorum artık o çanağı takman için baya insan lazım uğraştırır seni

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Özgür1984 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kardeşim ben 5-6 mt lik çanak hayatımda görmedim 2 mtlik çanağı görünce şoka griyom bide 6 mt lik çanağa ne derim bilmiyorum artık o çanağı takman için baya insan lazım uğraştırır seni
    Zaten hazırda bulundurulan bişey değilki anca sipariş üzerine yapılıyor

Alıntı JeReMo Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kardeşler doğru söylersiniz ama bu yurtdışından gelip bu yöreye yerleşen insanlar ister bu uyduyu ben ne yapam?
    adama bende izah ettirdim bu iş öyle sanıldığı kadar kolay değil dedim ama ''ben bu uyduyu istiyorum'' diyormuş başka bişi demiomuşh
    şimdi işi başkasına kaptırmakta var buda benim kendime olan öz güvenimi sarsar ? angelofdeath bu arada sen nereden?
    Arkadaşım bence adamların istediği kanalları öğren başka uydularda istedikleri kanallar varmı ona bak.Ben öyle yapıyorum.:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

takmak idedikten sonra takılır ama işçiliği biraz pahalı olur,
    iş uyduyu bulmak.
    sevgiler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı e®tan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Zaten hazırda bulundurulan bişey değilki anca sipariş üzerine yapılıyor

Arkadaşım bence adamların istediği kanalları öğren başka uydularda istedikleri kanallar varmı ona bak.Ben öyle yapıyorum.:45:
    okke ertan kardeşh en mantıklısıda b sanırım ilginiz için teşekkür ederim sizlerde olmasanız varyaa ? :ill:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

dostum adam nereliymiş?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri