Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
10 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: hemen vur(fıkralar)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart hemen vur(fıkralar)

İyi avcı joe her ay çıkan avcılık dergisinde kapaklar da yer alır ve bununla övünürmüş. Bir gün dergiyi eline aldığında kapakta Temel`in resmini görmüş. Temelden övgüyle bahseden gergi Joe`ya küçük bir köşe ayırarak " Joe yine ayı avladı " diye yazmış. Bu Joe`nun gücüne gitmiş ve hemen Türkiye`nin yolunu tutmuş. Uzunca bir uğraştan sonra Temel`i bulmuş ve ona kendinden bahsederek namını nasıl çaldığını sormuş. Temel;

- Bende ava cideyirum cel costereyim demiş.

Ve Temel köpeğini de alarak yola koyulmuşlar. Av esnasında Temel ağaçta bir ayı görmüş. Joe`ya bak seyret demiş. Ağacın altına geçmiş ve ağacı sallamaya başlamış. Dengesi kaybolan ayı ağaçtan düşmüş ve Temel`in köpeği hemen ayının arkasına geçerek iki puan almış. Ayı aldığı darbeden iyice mayhoşlaşınca Temel ayıyı hemen bağlamış. Joe şaşkın ava devam etmişler. İleride yine ağaçta bir ayı görmüşler. Temel hemen ağacı sallamaya başlamış ama ayı düşmez. Temel Joe`ya

- uşağum ben ağaca çikup yukardan salliyacağum. Ayi düşerse çopek işuni biliyi ama ben düşersam hemen çopeği vur.

FİLYOS GAR ŞEFLİĞİ

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu Gece mi Yarın Gece mi [#5447]Düğün gecesi kayınpeder damatla dalga geçiyormuş:
    - Bakalım
    demiş,
    - Aslanlar gibi gerdeğe bu gece mi gireceksin yoksa fareler gibi ertesi geceyi mi bekleyeceksin?
    Damat sırıtarak cevap vermiş:
    - Ben tilki gibiyimdir efendim, dün gece girdim ...
    Konu western32483 tarafından (27-01-2007 Saat 15:14 ) değiştirilmiştir. Sebep: yanlışlık

FİLYOS GAR ŞEFLİĞİ

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Otobüs Bekliyorum [#12240]Yetişkinlere Özel Sohbet
    Arkadaşını bul hemen sohbete başla,ücretsiz üyelikte son 8 gün kaçırma
    Estetik Meme Cerrahisi
    Büyütme, küçültme, dikleştirme. Aklınızdaki tüm sorular ve cevapları..
    İnternetteki Yerinizi Aldınız mı ?
    .info 0,99 YTL, .eu 25 YTL, Türk'çe panel, webmail, hızlı erişim.
    Daphne Saç Ekimi ve Estetik Merkezi
    Kaliteli hizmet,uygun fiyat estetikle ilgili tüm sorularınıza cevaplar
    Hayallerinizi Gerçekleştirin !
    Gayrimenkul almak ve satmak için en iyi yardımcınız biziz!
    Kadının biri dolabından gelen gıcırtıyı kesmesi için eve marangozu çağırır marangoz bakar ama bir sorun bulamaz dolap gıcırdamıyordur ve sorar
    -Abla bu dolabın bir şeyi yok ne yapayım?
    Kadın:
    -Normalde gıcırdamıyor zaten yoldan otobüs geçerken gıcırdıyor sen şimdi dolabın içine gir otobüs geçerken bakarsın. der
    -Adamda tamam der başlar beklemeye.
    Bir müdedt sonra kadının kocası eve gelir üzerini değiştirmek için dolabın kapağını açınca birde ne görsün içinde bir adam hemen sorar.
    -Ne işin var senin benim dolabımda...
    Adam:
    -Abi nedesen haklısın şimdi sana otobüs bekliyorum desem inanmazsın...

FİLYOS GAR ŞEFLİĞİ

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hangisi daha ünlü? [#1511]Bir Alman bir İngiliz ve bir Türk bir trenin aynı kompartımanında yolculuk ediyorlarmış bu sırada İngiliz sıcaktan bunaldığını söyleyip camı açmış ve içeriye bir sinek girmiş İngiliz cebinden kılıcını çıkarıp sineğe vurmuş ve sinek ortadan ikiye ayrılmış İngiliz övünerek cebinden kartını çıkarmış kartta İngiltere'nin en ünlü kılıç kullanan insanı yazıyormuş.
    Alman'da aynı bahane ile camı açmış ve içeriye bir sinek daha girmiş Alman'da cebinden çıkardığı tabancası ile sineğe ateş etmiş sinek paramparça olmuş Alman'da övünerek cebinden kartını çıkarmış kartta Almanya'nın en ünlü silahşörü yazıyormuş.
    Bizim Türk de camı açmış ve içeriye bir sinek daha girmiş bizimki cebinden bıçağını çıkardığı gibi sineğe vurmuş ama sineğe bir şey olmamış İngiliz ve Alman içlerinden gülerlerken bizimkide övünerek cebinden kartını çıkarmış kartta
    Türkiye'nin en ünlü sünnetçisi yazıyormuş.

FİLYOS GAR ŞEFLİĞİ

Kullanıcı Bilgi Menüsü

MEDENİYET [#8975]Gümrük kapısından bir İngiliz, bir Fransız, bir Türk geçmek için bekliyorlarmış. Gümrük görevlileri valizlerini kontrol etmeye başlamış. Önce İngiliz'in valizine bakmışlar. İçinden 7 adet don çıkmış. "Niye 7 tane?" diye İngiliz'e sormuşlar. O da "Haftanın yedi gün var. Hepsi için bir tane. Pazartesi, Salı, Çarşamba..." demiş. "Vay be! Helal olsun medeniyete, temizliğe bak adamlardaki." Sıra Fransız'ın valizine gelmiş. açmışlar bakmışlar 8 tane don. "7'yi anladık da niye 8?" diye sormuşlar. Fransız "Pazartesi, Salı, Çarşamba... Hergün için bir tane, bir tane de ne olur ne olmaz diye yedek aldım" demiş. "Vay be! Adamlardaki temizliğe medeniyete bak!" demiş görevliler. Sıra Temel'e gelince açmışlar bakmışlar tam 12 adet don. "Vay be! Ne varsa bizim insanımızda var. Şu medeniyete, şu temizliğe bak!" Sormuşlar "Neden 12 adet?" Bizimki cevap vermiş "Ocak, Şubat, Mart,......"

FİLYOS GAR ŞEFLİĞİ

Kullanıcı Bilgi Menüsü

titanik...
    Hitlerin önüne üç esir getirmişler.Bir İngiliz,Bir Fransız ve bir Yahudi.Demişki size birer soru soracağım,bilen canını kurtarır.
    İngilize sormuş:
    -Titanik ne zaman battı?
    -1912, demiş İngiliz.Hitler:
    -Bırakın,demiş ve Fransıza sormuş:
    -Titanik kazasında kaç kişi öldü.
    -1124 kişi,demiş Fransız.Hitler :
    -Bunu da bırakın,demiş ve Yahudiye dönmüş:
    -Say lan ölenlerin ismini

FİLYOS GAR ŞEFLİĞİ

Kullanıcı Bilgi Menüsü

vatan sevgisi...

Bir alman bir fransız bide bizim temel gizli bi örgüt tarafından yakalanırlar.ve bunlara sorulur
    -ÜLKENİMİ DAHA ÇOK SEVİYOSUN YOKSA KARINIMI?
    İlk önce alman'a sormuşlar alman tabii ki
    -ülkemi demiş.
    -tamam demişler al şu silahı içerde karın var git öldür.
    alman girmiş içeri 5 dakka sonra çıkmış ne oldu demişler
    -vuramadım karımı daha çok seviyomuşum demiş.
    fransıza sormuşlar
    fransız
    -ülkemi demiş tamam al şu silahı gir odada karın var öldür demişler.fransız da öldüremeden çıkmış
    -karımı daha çok seviyomuşum demiş.
    sıra temele gelmiş temelde
    -ülkemi seviyorum demiş al şu silahı içerde karın var git öldür demişler temel içeri girmiş
    15 dakka sonra içerden TAK-TUK-ÇAT-ÇUT sesler gelmiş temel dışarı çıktığında sormuşlar
    -ne oldu bu kadar kaldın demişler
    temelde
    -ne olacak verdiğiniz silah kuru sıkı çıktı bende sandalyeyle kafasını kırdım demiş.

FİLYOS GAR ŞEFLİĞİ

Kullanıcı Bilgi Menüsü

toyotanın krikosu....

Bir Fransız, bir İtalyan ve de klasik olarak bir Türk avrupada trenle seyahat etme kararı vermişler. Neyse trenin birinin kompartımanına girmişler. Bir de ne görsünler. Bir Japon, yanında da taş gibi bir hatun oturuyor. Bizimkiler de tam karşılarına oturmuşlar. Başlamışlar Japon'u çekiştirmeye. İtalyan
    -"maymun gibi Japon taş gibi hatunu götürüyor" demiş ve
    -"ben şimdi hatunu ayarlarım" demiş.
    -"Önce Japon'u halletmek lazım" demiş Fransız.
    İtalyan dışarı çıkarken Japon'a seslenmiş. Bir iki dakika sonra dışarıdan pata küte sesler duyulmuş. Kompartımanın kapısını İtalyan açmış, yüzü gözü kan içerisinde, bir gözü şişmiş falan filan. Bizimkiler sormuş ne oldu diye. İtalyan
    -"tam herife girecektim, ne olduğunu anlamadım" demiş. Japon da gelmiş, selam vererek yerine oturmuş. İtalyan sormuş,
    -"ya kardeş sen ne yaptın öyle ya", diye. Japon da
    -"bizim oralarda çok kullanılan bir yöntem var demiş", onu uyguladım.
    -"Ne biçim yöntem bu" diye sormuşlar. Japon da
    -"Oshidonun Koshidosu" demiş. Fransız bu olaya çok kızmış.
    -"Benim arkadaşıma bu yapılır mı" ulen demiş. Fransız Japon'u dışarı çağırmış. Yine bir iki dakika sonra dışarıdan pata küte sesler duyulmuş. Fransız içeri bir girmiş, yüzü gözü dağılmış, iki üç dişi kırılmış. Bizimkiler sormuş
    -ne oldu diye. Fransız da
    -" abi herife tam girecektim, dünyam karardı" demiş.
    Japon girmiş, selam vermiş yerine oturmuş. Fransız
    -" birader ne biçim bir yöntem bu yahu?" diye sormuş. Japon da
    -bizim orada çok ünlü başka bir yöntem daha var demiş.
    -"Moshidonun Koshidosu" demiş. Hepsi şaşırmış.
    Bizim Türk içinden
    -"iki tane dev gibi herif dayak yedi, ama ne etcez Türklüğe bok sürdürmücez, dayak yersek biz de yeriz" demiş.
    Bizimki dışarı çıkarken Japon'a da seslenmiş. Dışarı çıkar çıkmaz
    ..."küüüt" diye bir ses duyulmuş.
    İtalyan'la Fransız içeride şaşırmış. Bir bakmışlar Japon içeri girmiş, kafası yarılmış, yüzü gözü kan içinde. Sormuşlar
    -Japon'a ne oldu diye.
    Japon da hiç bir şey anlamadığını söylemiş. Hemen arkasından Türk girmiş. Japon
    -"ne oldu ya, hiç bir şey anlamadım, ne yaptın" diye sormuş. Bizim Türk de
    -"sizin oralarda çok kullanılan bir yöntem" demiş. Japon şaşırmış.
    -"Ne bu ya" demiş. Bizimkide elindekini göstermiş:
    "Toyota'nın Krikosu" ...

FİLYOS GAR ŞEFLİĞİ

Kullanıcı Bilgi Menüsü

rakı ve almanlar....

İki Alman Karl ve Hans, Türk'lerin neden bu kadar rakıya düşkün olduklarını ve içerken ne hissettiklerini merak etmektedirler.
    Konuyu araştırmak için İstanbul'a gelirler. Bir meyhane seçerek içeri girerler. Acemice etrafa bakındıktan sonra bir masaya oturarak yan masadakilerin söylediklerinin aynısını sipariş edip başlarlar mezeler eşliğinde içmeye. İlk kadehler bittikten sonra Hans Karl'a sorar;
    -Ne hissediyorsun?...
    -Daha bir şey anlamadım. Devam edelim.
    İkinci kadehten sonra Karl Hans'a;
    -Nasıl gidiyor. Değişiklik var mı?
    -Hiç bir şey yok. Devam edelim.
    Mezeler eşliğinde bir iki kadeh daha içildikten sonra Hans tekrar sorar;
    -Ne hissediyorsun?
    Karl ağırlaşan göz kapaklarını ağır ağır açarak;
    -Sittir et şimdi ne hissettiğimi Hans ne olacak bu Almanya'nın hali....

FİLYOS GAR ŞEFLİĞİ

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

güzel paylaşımlar arkadaşım eline sağlık

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri