REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
4 sonuçtan 1 ile 4 arası

Konu: Yardımmm

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yardımmm

Arkadaşlar cihazım goldmaster 55000CI önceki gün çanağı astraya çevirdim ve arkadaşla beraber gerekli işleri yaptık fakat sorunum keyler.Şuanda geçerli olan keyleri girdiğim halde kanallar açılmıyor arkadaş kendi cihazını taktığında aynı keylerle kanallar açılıyor kafayı yemek üzereyim bana yardım edeceklere şimdiden teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım volkan arkadaşımız yardımcı olur sana merak etme onun branşı goldmasterler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

:49: eğer diğer arkadaşınında cihazı goldmaster 55000 CI ise ve onda açıyor sende açmıyorsa makinenin hardware inde sorun vardır.yok eğer başka bi cihaz açıyor seninki açmıyorsa yazılımla ilgili olması muhtemel.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bulletfromhell Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    :49: eğer diğer arkadaşınında cihazı goldmaster 55000 CI ise ve onda açıyor sende açmıyorsa makinenin hardware inde sorun vardır.yok eğer başka bi cihaz açıyor seninki açmıyorsa yazılımla ilgili olması muhtemel.
    onunki sunny marka galiba benim beceriksizliğim eğer ayrıntılı anlatırsanız çok makbule geçer hatam olursada şimdiden özür dilerim

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri