Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/6 İlkİlk 123456 SonSon
55 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Tek Canak HEM HOTBİRD HEMDE ASTRA

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Çanağın yönü astra ile hotbird ün tam ortasında mı acaba?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı serefkh Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Çanağın yönü astra ile hotbird ün tam ortasında mı acaba?
    Hayır sagdan ilk bastaki lnb sabit astrada diger yanındaki hotbird arkadaşım sinyal kayıbsız alıyorum 2 uyduyu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kosavalı buda benden olsun kendi çanağım çanak 90'lık bilsat Astra (19.2) ya sabit Hotbird ve sirius aparat yarımı ile sin yal seviyeleri gayet iyi. Tek çanakta 3 uydu. 4 LNB astra yani çanağın sabiti. Ortadaki Hotbird ve ensağdaki sirius 170 kanal alıyorum o da gayet iyi. Bence bu şekilde şu an kendim bir de 12 vollt dayzek yapıyorum oda bitmek üzere uydu sayısını artıracağım gördüğünüz çanaktan 7 tane uydu almayı planlıyorum.

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Konu Volkan tarafından (11-02-2007 Saat 22:54 ) değiştirilmiştir.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

"gördüğünüz çanaktan 7 tane uydu almayı planlıyorum."
    maşallah maşallah izle bakalım bi çanakla bütün uyduları

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yani nilesata kadar alacam diyorsunuz hispasat alma sansı varmı
    Konu Admin tarafından (28-01-2007 Saat 20:47 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hispasat zorda zaten astra varken ona gerek yok.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar bu aparatın adı multifeed olarak geçiyor orjinalleri piyasada satılıyor.

farklı şekillerde olanları ve farklı sayıda LNB bağlananları var.
    İst. da karaköyde Ank ulus ta rahatlıkla bulunabilir.
    ayrıca Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. adresinden bakınız.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ZaLiMFeLeK Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşlar bu aparatın adı multifeed olarak geçiyor orjinalleri piyasada satılıyor.

ayrıca Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. adresinden bakınız.
    Evet aynı aparatı bende aldım ancak bulunduğum yerde Hodbirt ve eutesal 3 uydusunu alıyor,sirinusu almadı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ZaLiMFeLeK Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

E vet erkan karanfilden Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. bu urunleri alabilirsiniz. Supersattan oldugunuz söyleyin indirim yapabilir gerekirse böyle bir uygulamada kendisi ile konusurum

Herkese kolay gelsin
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

burda hazırdan ziyede kendi yaptığımız aparatlar bana kalırsa daha iyi olur. nedeni ise kendi verdiğimiz emek ve o duygu ben para verip almaktansa 2 saatimi ayırırım kendi yaptığımı kulllanırım. tabi bu el yeteneği ister bunu hazır olarak alacak arkadaşlara tavsiyem bu olay yansıma olduğu için mutlaka tv ekranın sinyal seviyelerini görmeleridir. Satfinder gibi uydu bulucular yüksek göstermesine rağpmen yansıma olayı olduğu için sağlıklı olmuyor.

Sayfa 2/6 İlkİlk 123456 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri