Teşekkur: 0
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
bence harıka yapmısin ellerine sağlık arkadaş
hocam ben nasıl yapabilirim bu sistemi veya işi bilen arkadaşlara yaptırsam bana kaça patlar acaba ustalar??
arkadaşım aslında basit ama hangi uyduları seyretçeksin ona bağlı benim çanak astraya sabit ve aparat ile Hotbird ve Sirius seyrediyorum. Aparatı yapmak için sobacılarda soba borusunu sabitlemek için kelepçeler vardır ben onlardan aldım 2 ytl lnb yide eski parabol çanaklar için lnb yanında verilen boyun aparatları vardı onu kullandım resimlerde nasıl monte ettiğimde açık. ilk esnada metali monte edin sonra lnb yi deliklere oturtarak sinyal seviyesini yarlatın sağa sola aşağı yukarı çevireek en iyi noktayı blun sonra sabitleyin ben sabitlemek için vidaladım ama karlı havlarda ne olacağı belli olmadığı için silikonla işi garantiye aldım.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Kosovalı ve Volkan buda benden olsun bugün bende değerli bir arkadaşımla resimlerinizden yaralanarak 90 lık çanağı Astra (19 derece) uydusuna sabitledik. Aparat yardımı ile Eultevesat yani digiturk uydusunu ayarladık. Astrada 690 tane Digtırktede 150 tane kanal bulduk. Şu an artık Türksat 1C-Hotbird-Astra ve Digiturk uydularım var. Süper oldu herkeze tavsiye ederim maaliyeti 4 ytl kablo hariç. Aşağıya resimlerinide koyuyorum bütün arkadaşlarım yararlansın. ama özellikle volkanın yaptığı çok güzel. bende sobacıdan aldığım parça ile taptım. herkeze bu konuda başarılar.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
dostum benim canak 15 derece batıda sabit ben buradan elenbe koyarak hotbir sirüs vs o itikametteki tüm uyduları izleyebiliyorum yalnız 120 offset canagın bana göre sağ tarafına teneke yerleştirdim o şekilde alıyorum bir nevi yansıtıcı görevini görüyör koyduğum düz bir teneke25 30 cm uzunluğunda
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri