Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/6 İlkİlk 123456 SonSon
55 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: Tek Canak HEM HOTBİRD HEMDE ASTRA

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Volkan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Kosavalı buda benden olsun kendi çanağım çanak 90'lık bilsat Astra (19.2) ya sabit Hotbird ve sirius aparat yarımı ile sin yal seviyeleri gayet iyi. Tek çanakta 3 uydu. 4 LNB astra yani çanağın sabiti. Ortadaki Hotbird ve ensağdaki sirius 170 kanal alıyorum o da gayet iyi. Bence bu şekilde şu an kendim bir de 12 vollt dayzek yapıyorum oda bitmek üzere uydu sayısını artıracağım gördüğünüz çanaktan 7 tane uydu almayı planlıyorum.

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Sevgili Volkan kardeşh bu yapmakta olduğun 12 v dıeseq 'in semasını bizlerlede paylaşırsın umuyoruz ?
    bende antalyadaki ewimin çatısına 7 adet çanak bağladım millet sen NASA'da mı çalışıyorsun die dalga geçmeye başladılar artıkın
    1: Türksat
    2: Hellas sat
    3: Eutelsat w2 16
    4: astra 19.2
    5: Hotbird
    6: Sirius
    7: Telstar 15w

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım elektronikten anlıyorsan çok basit sadece bir role anahtarlama olarak kullncaksın 12 v verdiğinde rölenin kontaktörü dğer uca değecek. Bu kadar basit..

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu çoklu lmblerin sinyal durumu nasıl

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hotbirtte herhengi bir kayıp yok sirius için anten çapı 120 lik olursa daha iyi olur ama 170 kanal alıyorum ve %75 üzerinde sinyal var. Tabi her frekansata değil Sirius için 170 kanal 90 lık çanakta aparat yardımı ile mükemmel.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tşk bilgi için

Kullanıcı Bilgi Menüsü

12 Volt diseg in yapımı ve resimlerini yarın vermeye çalışacam bu sistem üzerinde çalışmak bence iyi ama bu karlı havalarda çatılarda uğraşmanızı pek tavsiye etmem.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Volkan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    12 Volt diseg in yapımı ve resimlerini yarın vermeye çalışacam bu sistem üzerinde çalışmak bence iyi ama bu karlı havalarda çatılarda uğraşmanızı pek tavsiye etmem.
    Catıya falan cıkıp düşme usta
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Catıya falan cıkıp düşme usta
    yokbe üstad karda çok çıktım çatıya hatta bi keresinde yaklaşık 40 cm kar var yoğun birşekilde yağarken hispasat kurdum alışığım karlı havlara ama şimdi pek çıkmıyom. Biraz yavaşladık artık.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bılgı ve paylasım ıcın tskler

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

jeremo arkadaşım ben tokat ta oturuyorum bende 120 parabol çanak var senin yaptığın gibi bende bende çanağı ortasından bölen mil yaptırdım daha sonra hotbird sabit ayarladım sirusu buldum daha sonra astra 19 dereceyi bulmaya çalıştım bulamadım 16 dereceyi bulalım dedik o da olmadı neden bende bu sizin yaptığınız gibi olmuyor tokata sinyaller zayıf mı geliyor o yüzden mi almıyor bir türlü çözemedim çanağın resmini yarın çekip siteye verebilirim bu konuda yardımlarınızı bekliyorum

Sayfa 3/6 İlkİlk 123456 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri