ustalar bende nokia 3220 usb kablosuyla bilgisayarda tanımadı pc suiti de kurdum olmadı 3220 tanıtma cd si lazımmış 3220 nin tanıtma cd sini nerden we nasıl bulurum yardımcı olursanız sevinirim.SAYGILARIMLA.
ustalar bende nokia 3220 usb kablosuyla bilgisayarda tanımadı pc suiti de kurdum olmadı 3220 tanıtma cd si lazımmış 3220 nin tanıtma cd sini nerden we nasıl bulurum yardımcı olursanız sevinirim.SAYGILARIMLA.
ZAMAN İNSANLARI DEĞİL ARMUTLARI OLGUNLAŞTIRIR
Kablonuzda veya bağlantınızda bir şey vardır. Nokia PC Suit ile ayrıca bir programa ihtiyacınız yok. Kablonuz usb ise zaten taktığınızda pc nin yeni donanımı algılaması gerekir. bununla ilgili uyarı almıyorsanız kablonuz bozuktur. selamlar
Herhangi bir telefoncudan bulabilirsin ancak Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. sitesinden indirdiğin Pc Suite aynı işi görmesi gerekirdi.Pc suite'i nereden indirdin acaba detaylı bir açıklama yaparmısın.Yalnız üyelik gerektiren link ise foruma yazma.Nokia'nın sitesindenmi yoksa farklı bir alanmı ?ustalar bende nokia 3220 usb kablosuyla bilgisayarda tanımadı pc suiti de kurdum olmadı 3220 tanıtma cd si lazımmış 3220 nin tanıtma cd sini nerden we nasıl bulurum yardımcı olursanız sevinirim.SAYGILARIMLA.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri