REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
3 sonuçtan 1 ile 3 arası

Konu: nokia 3220 için yardım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart nokia 3220 için yardım

ustalar bende nokia 3220 usb kablosuyla bilgisayarda tanımadı pc suiti de kurdum olmadı 3220 tanıtma cd si lazımmış 3220 nin tanıtma cd sini nerden we nasıl bulurum yardımcı olursanız sevinirim.SAYGILARIMLA.
    ZAMAN İNSANLARI DEĞİL ARMUTLARI OLGUNLAŞTIRIR

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kablonuzda veya bağlantınızda bir şey vardır. Nokia PC Suit ile ayrıca bir programa ihtiyacınız yok. Kablonuz usb ise zaten taktığınızda pc nin yeni donanımı algılaması gerekir. bununla ilgili uyarı almıyorsanız kablonuz bozuktur. selamlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı TOPRAK67 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ustalar bende nokia 3220 usb kablosuyla bilgisayarda tanımadı pc suiti de kurdum olmadı 3220 tanıtma cd si lazımmış 3220 nin tanıtma cd sini nerden we nasıl bulurum yardımcı olursanız sevinirim.SAYGILARIMLA.
    Herhangi bir telefoncudan bulabilirsin ancak Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. sitesinden indirdiğin Pc Suite aynı işi görmesi gerekirdi.Pc suite'i nereden indirdin acaba detaylı bir açıklama yaparmısın.Yalnız üyelik gerektiren link ise foruma yazma.Nokia'nın sitesindenmi yoksa farklı bir alanmı ?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri