REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
21 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: İlk Başta 15 sms sonra Her Gun 5 sms kazanma sansı burada.Üstelik Kendi Numarandan

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Ýlk Baþta 15 sms sonra Her Gun 5 sms kazanma sansý burada.Üstelik Kendi Numarandan

Ýlk Baþta 15 sms sonra Her Gun 5 sms kazanma sansý burada.Üstelik Kendi Numarandan

Arkadaþlar bu siteye uye olarak her gun 5 sms kazanýyorsunuz telekontor sitesine yalnýzca bir uyelik oluyor dogru tc kimlik numarasý girilerek tabiki.Size gelen þifre cep telinize gelecektir.

Ayrýca bu siteden kontor yuklerseniz size extra kazanc saglýyorlar guvenli bir site

Sizde Bu olaydan yararlanmak için Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

Tum gsm oparatorune gidiyor ben sahsen denedim:pepper:
    Konu Admin tarafýndan (30-01-2007 Saat 14:17 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

teşekkürler Kosavalı. deneyelim bakalım.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TÝVÝBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDÝASTAR MÝNÝ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELÝTEBOOK 8540p Notebook (Ý7) - - Xiaomi MÝ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taþý Delen Suyun Gücü Deðil Damlalarýn Sürekliliðidir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Ýlk bonus olarak 10 sms veriyorlar ve 5 sms de bugunden oldugu için toplam 15 sms arkadaþlar. SADECE MESAJIN SONUNDA REKLAM ÝÇÝN TELE KONTOR YAZIYOR .ayrýca pc nizede indirebileceginiz program mevcut kullanýmý cok basit ve kolay

Konu Simba tarafýndan (29-01-2007 Saat 01:18 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Kosavalý Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Arkadaþlar bu siteye uye olarak her gun 5 sms kazanýyorsunuz telekontor sitesine yalnýzca bir uyelik oluyor dogru tc kimlik numarasý girilerek tabiki.Size gelen þifre cep telinize gelecektir.

Ayrýca bu siteden kontor yuklerseniz size extra kazanc saglýyorlar guvenli bir site

Sizde Bu olaydan yararlanmak için Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

Tum gsm oparatorune gidiyor ben sahsen denedim:pepper:
    :45: tesekkurler
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taþýnda Ýki Satýr Yazý Olursun...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

tesekkürler

Kullanýcý Bilgi Menüsü

tesekkürler arkadas

Kullanýcý Bilgi Menüsü

paylaşım için sağol ... bedava sms gönderme sitesi var denedim olduda..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý modokol Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    paylaþým için saðol ... bedava sms gönderme sitesi var denedim olduda..
    :45: :45:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Mesajların hepsi gidiyor sadece sonunda reklam olarak telekontor reklamı var tum oparatorlere oldugu için özellikle internetten bedava sms arayanlar için birebir.
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taþýnda Ýki Satýr Yazý Olursun...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

teşekkürler dostum bi deniyelim nasılmış

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri