Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
8 sonuçtan 1 ile 8 arası

Konu: 13400 cım yardım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

13400 cım yardım

cihazın *** menüsüne giriyorum ama biskeyi göremiyorum goldmaster'a yabancı olduğum için bulamadım acaba yazılım atılmasımı gerekiyor yoksa ben mi bulamadım.menü 6382 yapıyorum *** menüsü çıkıyor fakat biss yok yardım ederseniz sevinirim.şimdiden teşekkürler...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı SG_1907 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    cihazın *** menüsüne giriyorum ama biskeyi göremiyorum goldmaster'a yabancı olduğum için bulamadım acaba yazılım atılmasımı gerekiyor yoksa ben mi bulamadım.menü 6382 yapıyorum *** menüsü çıkıyor fakat biss yok yardım ederseniz sevinirim.şimdiden teşekkürler...
    Tv radio tusuna basarak *** menusune ulaşabilirsiniz. Yazılım mtarihi eskiyse biss *** cıkmayabilir. Cihaz bilgisinde olan kısımları yazarsanız yardımcı olabiliriz yazılım eskiyse yeni yazılım atmanız gerekebilir
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ilgin için sağol usta bilgilere bakıp yazacağım ama radyodan nasıl açılacak menü anlayamadım.yine 6382 mi yapacağız...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı SG_1907 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ilgin için sağol usta bilgilere bakıp yazacağım ama radyodan nasıl açılacak menü anlayamadım.yine 6382 mi yapacağız...
    Ya öyle degil MENU 6382 tusla sonradan TV RADİO tusuna bas biss *** menusu cıkacak

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Ya öyle degil MENU 6382 tusla sonradan TV RADİO tusuna bas biss *** menusu cıkacak
    usta niye kızıyorsun yaa bilmediğimden soruyorum,goldmastera yabancı olduğumu söylemiştim.teşekkürler...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

usta niye kızıyorsun yaa bilmediğimden soruyorum,goldmastera yabancı olduğumu söylemiştim.teşekkürler...
    Kızdıgımı nereden cıkardın ki

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ilk ifade öyle gibi gelmişti ama demekki yanılmışım...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hallettim usta sağolasn teşekkürler...:45:

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri