Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
23 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Forum açılırken sorun

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Forum açılırken sorun

Bugün garip bir hata ile karşılaşıyorum hiç bir diğer sitelerde olsun forumlarda bu hata ile karşılaşmadım supersatforum hep açıldığında internetexpolererda aynen şöyle bir hata ile karşılaşmaktayım.

Hata aynen şu;

Kod:
    Güvenlinizin korunmasına yardımcı olmak için İnternet Explorer bu sitenin bilgisayarına ActiveX denetimi yüklemesini durdurdu.

Yardımlarınız için şimdiden teşekküler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kullandığınız İnternet Explorerın güvenlik ayarlarından olabilir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bendede bir sorun var aynı şekilde açılırken çok yavaşlama oluyo ve bir java olayı devreye giriyor. İE7 kullanıyorum ayrıca sayfadaki güncellemeleri yenile yapmadan göremiyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende sorun yok normal ve gayet hızlı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bendede sorun yok
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kralleo Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bendede bir sorun var aynı şekilde açılırken çok yavaşlama oluyo ve bir java olayı devreye giriyor. İE7 kullanıyorum ayrıca sayfadaki güncellemeleri yenile yapmadan göremiyorum.
    Yazılan mesajları illaki yenile yapmanız gerekiyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Yazılan mesajları illaki yenile yapmanız gerekiyor
    anladım serkan bey de daha önceden forumda herhangi bir bölüme girip sonra supersat anasayfaya tıklayınca yeni mesajların hepsi görünüyodu bu sorun 3-5 gündür var.ayrıca foruma girince açılan bir java var bu nedir.simge durumunda görev çubuğunda duruyor forumdan çıkınca kayboluyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende i.e.7 kullanıyorum hiç bir sorun yok

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kralleo Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    anladım serkan bey de daha önceden forumda herhangi bir bölüme girip sonra supersat anasayfaya tıklayınca yeni mesajların hepsi görünüyodu bu sorun 3-5 gündür var.ayrıca foruma girince açılan bir java var bu nedir.simge durumunda görev çubuğunda duruyor forumdan çıkınca kayboluyor.
    Entresan bir durum aynı sorun bende neden yok anlamadım. Server ara sıra database verebilir bununla ilgili duyurulara konu actım arkadaşlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bendede sorun yok sabahtan beri 20 ye yakın site gezdim en hızlı ulaşabildiğim supersatforumdur saygılarımla

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri