Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
23 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: Forum açýlýrken sorun

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Forum açýlýrken sorun

Bugün garip bir hata ile karþýlaþýyorum hiç bir diðer sitelerde olsun forumlarda bu hata ile karþýlaþmadým supersatforum hep açýldýðýnda internetexpolererda aynen þöyle bir hata ile karþýlaþmaktayým.

Hata aynen þu;

Kod:
    Güvenlinizin korunmasýna yardýmcý olmak için Ýnternet Explorer bu sitenin bilgisayarýna ActiveX denetimi yüklemesini durdurdu.

Yardýmlarýnýz için þimdiden teþekküler

Kullanýcý Bilgi Menüsü

kullandığınız İnternet Explorerın güvenlik ayarlarından olabilir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bendede bir sorun var aynı şekilde açılırken çok yavaşlama oluyo ve bir java olayı devreye giriyor. İE7 kullanıyorum ayrıca sayfadaki güncellemeleri yenile yapmadan göremiyorum.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bende sorun yok normal ve gayet hızlı

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bendede sorun yok
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taþýnda Ýki Satýr Yazý Olursun...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý kralleo Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    bendede bir sorun var ayný þekilde açýlýrken çok yavaþlama oluyo ve bir java olayý devreye giriyor. ÝE7 kullanýyorum ayrýca sayfadaki güncellemeleri yenile yapmadan göremiyorum.
    Yazýlan mesajlarý illaki yenile yapmanýz gerekiyor

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Serkan Yýlmaz Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Yazýlan mesajlarý illaki yenile yapmanýz gerekiyor
    anladým serkan bey de daha önceden forumda herhangi bir bölüme girip sonra supersat anasayfaya týklayýnca yeni mesajlarýn hepsi görünüyodu bu sorun 3-5 gündür var.ayrýca foruma girince açýlan bir java var bu nedir.simge durumunda görev çubuðunda duruyor forumdan çýkýnca kayboluyor.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bende i.e.7 kullanıyorum hiç bir sorun yok

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý kralleo Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    anladým serkan bey de daha önceden forumda herhangi bir bölüme girip sonra supersat anasayfaya týklayýnca yeni mesajlarýn hepsi görünüyodu bu sorun 3-5 gündür var.ayrýca foruma girince açýlan bir java var bu nedir.simge durumunda görev çubuðunda duruyor forumdan çýkýnca kayboluyor.
    Entresan bir durum ayný sorun bende neden yok anlamadým. Server ara sýra database verebilir bununla ilgili duyurulara konu actým arkadaþlar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bendede sorun yok sabahtan beri 20 ye yakın site gezdim en hızlı ulaşabildiğim supersatforumdur saygılarımla

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri