bendede sorun yok sabahtan beri 20 ye yakın site gezdim en hızlı ulaşabildiğim supersatforumdur saygılarımla
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
bendede sorun yok sabahtan beri 20 ye yakın site gezdim en hızlı ulaşabildiğim supersatforumdur saygılarımla
bende de oldu yarım saat kadar önce opera kullanıyorum oradan giriyorum genelde sadece supersat ı açmadı diğerleri açılıyor
internet explorer dan denedim hemen açıldı cookileri sildim sonra tekrar operadan girdim sorun kalmadı
garip bi olay şimdi düzeldi sorun![]()
evet bendede düzeldi şimdi javada çıkmıyo artık
ayrıca o java açıldığında bi radyo yayını devreye giriyodu
parça parça mesaj atıyom düzeltme kısmı kapanmış ondan
serkan bey bu radyo yayını neydiki acaba. sadece supersatforuma girince çalıyodu
Valla radyo yayýný pek yapmayý düþünmedik nasýl cýktý bende anlamadýmbende hiç cýkmadý radyo pek bizim foruma gitmedigi ve ben istemedigim için olmamasý lazým tekrar tum ayarlara baktým böyle bir eklenti çýkmasý bizim dýsýmýzda pek mumkun degil.
Mesela diger site turkeyforumdada bazen bu tür konular acýlýyor flaþ reklam cýkýyor veya guvenlik actvive denetimi cýkýyor gibi oradada uyeler sorunlarýný yazýyor ayný burada yazdýklarý gibi cogu sitelerden bazen kalýntýlar olabiliyor ama sizde cýkan bende cýkmýyor yada baskasýnda o yüzden yine bu tür sorunlarýnýzda bize bu bölümde yazýn bilelimki bir çaresine bakarýz
sevgiler herkese
Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taþýnda Ýki Satýr Yazý Olursun...
Serkan hoca, arkadaþlarýn dediði gibi sayfalar açýlýrken çok bekletiyor. Birkaç defa yenile yapmamýza raðmen zor açýlýyor. Birkaç kiþide olsaydý sorun onlarda olabilirdi. Fakat anladýðým kadarýyla çok arkadaþ ayný sorunla karþýkarþýya. Düzeltilmesini bekliyoruz. Çünkü foruma takýlamýyoruz. Kolay gelsin.
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri