Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 2/3 ÝlkÝlk 123 SonSon
23 sonuçtan 11 ile 20 arasý

Konu: Forum açýlýrken sorun

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bendede sorun yok sabahtan beri 20 ye yakın site gezdim en hızlı ulaşabildiğim supersatforumdur saygılarımla

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bende de oldu yarım saat kadar önce opera kullanıyorum oradan giriyorum genelde sadece supersat ı açmadı diğerleri açılıyor
    internet explorer dan denedim hemen açıldı cookileri sildim sonra tekrar operadan girdim sorun kalmadı

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

garip bi olay şimdi düzeldi sorun

Kullanýcý Bilgi Menüsü

evet bendede düzeldi şimdi javada çıkmıyo artık

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ayrıca o java açıldığında bi radyo yayını devreye giriyodu
    parça parça mesaj atıyom düzeltme kısmı kapanmış ondan

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý kralleo Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    ayrýca o java açýldýðýnda bi radyo yayýný devreye giriyodu
    parça parça mesaj atýyom düzeltme kýsmý kapanmýþ ondan
    Ben geçici kapamýþtým duzelt butonunun bu bölümde.Þimdi izin verildi neyse sorun hallolduguna sevindim
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taþýnda Ýki Satýr Yazý Olursun...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

serkan bey bu radyo yayını neydiki acaba. sadece supersatforuma girince çalıyodu

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý kralleo Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    serkan bey bu radyo yayýný neydiki acaba. sadece supersatforuma girince çalýyodu
    Valla radyo yayýný pek yapmayý düþünmedik nasýl cýktý bende anlamadým bende hiç cýkmadý radyo pek bizim foruma gitmedigi ve ben istemedigim için olmamasý lazým tekrar tum ayarlara baktým böyle bir eklenti çýkmasý bizim dýsýmýzda pek mumkun degil.
    Mesela diger site turkeyforumdada bazen bu tür konular acýlýyor flaþ reklam cýkýyor veya guvenlik actvive denetimi cýkýyor gibi oradada uyeler sorunlarýný yazýyor ayný burada yazdýklarý gibi cogu sitelerden bazen kalýntýlar olabiliyor ama sizde cýkan bende cýkmýyor yada baskasýnda o yüzden yine bu tür sorunlarýnýzda bize bu bölümde yazýn bilelimki bir çaresine bakarýz

sevgiler herkese

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Serkan hoca, arkadaþlarýn dediði gibi sayfalar açýlýrken çok bekletiyor. Birkaç defa yenile yapmamýza raðmen zor açýlýyor. Birkaç kiþide olsaydý sorun onlarda olabilirdi. Fakat anladýðým kadarýyla çok arkadaþ ayný sorunla karþýkarþýya. Düzeltilmesini bekliyoruz. Çünkü foruma takýlamýyoruz. Kolay gelsin.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Kemal Turan Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Serkan hoca, arkadaþlarýn dediði gibi sayfalar açýlýrken çok bekletiyor. Birkaç defa yenile yapmamýza raðmen zor açýlýyor. Birkaç kiþide olsaydý sorun onlarda olabilirdi. Fakat anladýðým kadarýyla çok arkadaþ ayný sorunla karþýkarþýya. Düzeltilmesini bekliyoruz. Çünkü foruma takýlamýyoruz. Kolay gelsin.
    Servarda çalýþamlar var subatýn ilk haftasý kesinti olabilir belkide hiç giremeyecez bu durum geçici

Sayfa 2/3 ÝlkÝlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri