Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
3 sonuçtan 1 ile 3 arası

Konu: Slayt sunum a müzik eklme

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Slayt sunum a müzik eklme

slayt sunumlara müzik ekleme hakkında bilgisi olan varmi sunumlara eklediğim vav formatındakı parça sunum boyutunu bytını çok yukseltıyor nasil muzık eklerım duşuk (40.526.336 bayt)oluyor yaklaşık ekledığımde duşmesi lazim nasil olacak bilgisi olan varmi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Ares34 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    slayt sunumlara müzik ekleme hakkında bilgisi olan varmi sunumlara eklediğim vav formatındakı parça sunum boyutunu bytını çok yukseltıyor nasil muzık eklerım duşuk (40.526.336 bayt)oluyor yaklaşık ekledığımde duşmesi lazim nasil olacak bilgisi olan varmi

arkadaşım powerpoint ile hazırladıysan *.wav formatından başka formatları kabul etmiyor.resimlerle ilgili slayt hazırlıyosan tavsiye edeceğm programlar var ve tüm formatları destekliyor müzik olarak.konu hakkında ayrıntılı bilgi verirsen yardımcı olmaya çalışırım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

powerpoint ile duzenledim sorunum kimseye yollayamam baytı buyuk olduğu içın mail atamadım upload edemedım .. herkes yapıyor muzikte eklıyorlar ama maille dolaşiyor baytına bakıyorum 970 falan nasıl duşuruyorlar onu merak ettım farklı programla mi hazırlıyorlar sunumu powerpoint değilde yani..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri