REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/9 123456789 SonSon
85 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: EV Teli faturası fazla gelen varmı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon8 EV Teli faturası fazla gelen varmı

arkadaşlar ben 2 ytl konuşma yaptım bana 16 ytl geldi hesaplı tarifede eskiden 100 kontoru her saatta kullanmamız gerekirrken bunu 22 ile 07 arasından yapmışlar sabir ucret neredeyse 10 ytl nasıl iş bu anlamadım

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet bu ay çok kişi bu gizli zammın kurbanı oldu.devlet uyusun bakalım.vatandas ne zaman cıddı anlamda parasının karsılıgını alacak merak edıyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Banada çok yüksek geldi bu ay 36,00ytl. 21,34ytl si görüşme gerisi vergi .TARİFEM de HESAPLI HAT

Kullanıcı Bilgi Menüsü

o saaten sonra kimi nereyi arayacaksak artık

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bunlar kafasına göre tarifelerle oynayıp nasıl millete vururum diye hesap yapıyorlar 30 ytl gelen fatura oldu 50 ytl aslında beceripte hattı kapayabilsek ne iyi olur ama ihtiyaç işte yapamıyoruz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı koparkok Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bunlar kafasına göre tarifelerle oynayıp nasıl millete vururum diye hesap yapıyorlar 30 ytl gelen fatura oldu 50 ytl aslında beceripte hattı kapayabilsek ne iyi olur ama ihtiyaç işte yapamıyoruz
    Aynı durum benim başımdada var. Ev telini kapatıp adsl kullanmaya devam edebiliyormuyuz?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Aynı durum benim başımdada var. Ev telini kapatıp adsl kullanmaya devam edebiliyormuyuz?
    Öyle olmuyor bildiğim kadarıyla

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Benimde 20 ytl yi geçmezdi ilk defa bu ay hesaplı hat olmasına rağmem 41.75 geldi.Adamlar herkesin standart hatta geçmesini istiyorlar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı onder Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Benimde 20 ytl yi geçmezdi ilk defa bu ay hesaplı hat olmasına rağmem 41.75 geldi.Adamlar herkesin standart hatta geçmesini istiyorlar.
    İstiyorlar ama sabit ücret 12.50 % 15 öiv hariç 14 ytl geliyor sadece sabit ucret 100 kontor veriyorlar sonrası malum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

geçen ay bana çok geldi hemde çok fazla bakalım bu ay ne gelecek?
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Sayfa 1/9 123456789 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri