REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
12 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: TELEKOM UYARISI ( Lütfen Okuyun )

Kullanıcı Bilgi Menüsü

TELEKOM UYARISI ( Lütfen Okuyun )

Telekom uyarısı

Sayın! Maliye bakanı toprak satışlarını onaylamayanlara "Toprağı çuval götürecek halleri yok ya!" diyerek hem espri yapıp! hem de aklınca bunu savunan salaktır demeye getiriyor ve vatandaşı da saf yerine koyuyor ama;
    Telekom'u 80-10 yıllık karı karşılığında Ofer'e sattılar. Tabiiki Ofer'de Telekom'un kablolarını Lübnan'a götürmeyecek, Telekom binalarını da götürmeyecek. Salak mı adam? Türk milletinin cebine boru çekip devamlı karı dışarı aktarmak varken!
    Daha geçen aydan itibaren şehirdışı ücretlerini indiriyoruz diye süsleyip sundukları ama öte yandan şehiriçi ücretlerini yükselttikleri ortadayken ben de bana gelen aşağıdaki postaya bir iki laf takıp sizlere gönderiyorum. Ne yapayım, gelen e postayı alıp götürecek halim yok ya!
    "
    Satarsan Telekom'u önüne gelene; Bu olur? Kontrol ettik, 118 den bilinmeyen bir numaranin
    alınması icin en az 60 saniye gerekiyor. Yani 8 kontor. Baska bir deyişle eski parayla "Bir milyon yirmibin TL.
    ” Bir numara öğrenmek Telekom’a bu kadar para ödüyorsunuz.

Turk
    ç
    e buna resmen soygun hatta dolandırıcılık denir. ֺTelekom
    Servisleri Servis Numarası ve kontur fiyatlarını okuyun da milletin nası
    gizlice soyulduğunu görün.

Bu numaraları 110, 112, 121, 122, 123, 124, 126, 154, 155, 156, 15? i
    113, 153, 163, 166, 169, 174, 175, 176, 179, 180, 181' i ararsaniz
    60 saniyede atacak bir kontur icin 72.000 TL.

Ve bunları; 185, 186, 187, 188, 189, 114, 117, 119, 130, 170, 171, 172, 173,
    178, 182, 183, 184' u ararsanız, 15 saniye için 288.000 TL?

Simdi SIKI durun !.
    118'
    i ararsanız 8 saniyede bir atacak kontur icin tam 540,000 TL, ve 133 u
    ararsanız 3.6 saniyede atacak bir kontur için 1.200.000 TL
    .

Dikkat ederseniz bilinmeyen numaraları aradıgınızda dakikalarca bekletirler.
    Banttan "hatlarımız dolu bekleyin" talimatı verirler. Buna
    resmen dolandırıcılık denir. Türkiye' de bilinmeyen numaraları sormanın bu
    kadar pahalı olduğunu kim biliyor? İnsanların bilgilenmek için kullandıkları
    ve dünyanın her yerinde bedava olan bu kamu yararına hatların fahiş
    fiyatlarda olması talimatını kim verdi..? Bu yazıdan sonra hala bilinmeyen
    numaraları aramak istiyorsanız cebinize dikkat edin.

LUTFEN PROTESTO EDİN. BU BILGIYI OLABILDIĞINCE YAYARAK YENİ FİYAT POLITIKASININ DA BILINMESINI SAĞLAYIN...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

protesto edekte kimin kulağı duyacak hoca bildiğini okuyor keşke her konuda millet duyarlı olsa

Kullanıcı Bilgi Menüsü

burada insanları soymak farzdır

Kullanıcı Bilgi Menüsü

wallla resmen soyuluyoruz ya nasıl olacak bunu kime söyleyeceğizde derdimze çare bulsun allah turk milletin yardım etsin başka diyecek birşey yok şimdilik

Kullanıcı Bilgi Menüsü

başımızdakiler bizi iyi düşünüyor onun için üzülmeyin bir gün kagıt üzerin de verdigimizi geri almak içinde mücadele veririz Türk Milleti cefa çekerken yabancılar bizim çoluk çocugumuzun rızkını keserek verdiklerimizle sefa sürsünler ne diyem Allah'ından bulsunlar.Allah bu Millete zaval vermesin.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

fiyatlar böyle olmasaydı şaşırırdım zaten

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bizim gibi duyarsız bir millete az bile. Telekom satılırken sesini çıkarmayan milletin şimdi de birşey demeye hakkı yok.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A29

:45: uyardınız için size teşekürler:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bir gece içinde gizlice Lübnana gidilip mal kaçırırcasına Telekomu pazarlarsan olacağı budur. Ofer e yine mal kaçırırcasına ihale yapılmadan 3 saat içinde verilen Tüpraş ın %15 kısmı bildiğiniz gibi yargıda. Keza bazı limanlar iptal edildi.Ne demiş büyüklerimiz, benim vazifem Türkiye yi pazarlamak.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu pazar guzel ıslıyor ama turkıyede buyuklerımız ellerınden gelenı yapıyorlar zaten baksanıza

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri