sağol snopy sen bu sanalda teksin senin yaptığını burada kimse yapamaz çalşmalarında başarılar
sağol snopy sen bu sanalda teksin senin yaptığını burada kimse yapamaz çalşmalarında başarılar
scob dün gündüz bende türksat uydusunu silip yeniden tarattım 60 a yakın kkanal buldu. daha sonra tekrar taradım (ikindin vakti) 145 e yakın kanal buldu.akşama doğru tekrar taradım eksik kanalların tümünü buldu .bilginize
bende üst üste 3-4 defa tarattım.sonuç aynı.1-2 kanal daha buldu o kadar.hazır kanal listesi eklemek istedim eklemek istedim,eklenmedi.:crashs: bende başka bir yazılım(d+) attım.stream yazılımını sevmedim :boese157: daha birşeyleri eksik.yakında snopy usta halleder zannediyorum.:00000002:
snopy usta benim hw' yi sormuşsun:12 c1 a5
stream yazılımlar maalesefki şebeke taraması,kanal sıralamasının değiştirilmesinde kanalları tek tek taşıma zorunluluğu ,her yazılım yüklendiğinde kanalları baştan aratmak zorunda olması gibi dezavantajları var.ancak şu an için buna katlanmak zorundayız.tüm uydularda temel olarak seyredilen kanalları buluyor.illaki tüm kanallarıda istiyorsanız tek tek elle frekans girmeniz gerekli.yapacak başka bişey yok.hazır kanal listesini yükleyemiyorsanızda şöyle yapabilirsiniz.mesela film kanallarını favori 1,belgesel kanallarını favori 2,***** kanalları favori 3,müzik kanallarını favori 4 e atarak en azından rahat erişim sağlayabilirsiniz.
SNOPY hocam 12.01.a5 e yükleyebilirmiyiz?
merhaba snopy usta.16.00.A1 içinde yazılım varmı.yoksa çıkmadımı bekleyecekmiyiz.?
Teşekkürler SNOPY emeğine ellerine sağlik.AT-9085 cihazım var bu cihaz normal bordlumu oluyor acaba ve bu cihazlarla ilgili bir çalışma varmı?![]()
Teşekkurler SNOPY
12.01.A5 ??
@+
umarım en kısa sürede normal cihazlarada gelir![]()
arkadaşlar başka forumlarda bu yazılımların sorunlu olduğu ve yüklenmemesi konusunda uyarılar var yükleme yapan arkadaşlar böyle bir sorunla karşılaştılarmı acaba bilgilerini foruma aktarırlarsa diğer arkadaşlar için de faydalı olur 12.c1.a5 yazılımı 168 kişi indirmiş ve kimseden olumsuz bir yazı gelmediğine görede problem yok galiba akşam eve gidince bende yüklemeyi düşünüyorum bakalım nasıl bir sorun varmış??
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri