Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 38/62 İlkİlk ... 13282930313233343536373839404142434445464748 ... SonSon
630 sonuçtan 371 ile 380 arası

Konu: Stream (sunny-kaon) Tps Auto (UYDUDAN UPDATE) Yazilimlari İlk Burda..!!

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar yazılımı yüklersem kanallar gider diye mesajlar var nasıl kanal yedeklemesi yapabilirim yardım lütfen...........
    Daha yazılımı yüklemedim cihazda 1030 yazılımı var
    H/W 12 03 a5

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaş 12.03.a5 lerde yazılım çalışıyor fakat kanal lar çıkmıyor ne dediyseniz yaptım yine aynı....no /av yazısı çıkıyor.kanal listesi yükledim kanalların isimleri var sinyal var fakat görüntü yok yardımmm

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Serkan Bey 12 01 A5 Yazilimini Yukledim Kanallar Gitti Suan Kanal Aratmasi Yapiom Turksata 50 Kanal Buluyor Stream System Die Bir Acilim Yapior Yanlis Bir Yuklememi Veya Neden Kanallari Bulmuyor Kanal Listesi Atiyorum Yemior Block Error Hatasi Verior

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bluecr Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Serkan Bey 12 01 A5 Yazilimini Yukledim Kanallar Gitti Suan Kanal Aratmasi Yapiom Turksata 50 Kanal Buluyor Stream System Die Bir Acilim Yapior Yanlis Bir Yuklememi Veya Neden Kanallari Bulmuyor Kanal Listesi Atiyorum Yemior Block Error Hatasi Verior
    Ustam birinci mesaja bak ayrıntlı tekrar herşeyi yazdım sırası ile uygulayın
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar 1030 12.03.a5.yükledim okey ama kanallar gitti uydularda türksat yok.bi yardım edermisiniz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı RAMCO74 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar 1030 12.03.a5.yükledim okey ama kanallar gitti uydularda türksat yok.bi yardım edermisiniz
    Bu mesajı okumadınız sanırım Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bu mesajı okumadınız sanırım Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ustam dediğinizi yaptım ama sonuç olumsuz kanallar geldi sinyal de var ama görüntü yok

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı zorlu Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ustam dediğinizi yaptım ama sonuç olumsuz kanallar geldi sinyal de var ama görüntü yok

aynen bende denedim yine aynı birşey değişmedi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet arkadaşlar yazılımı yüklemeden önce nasıl kanal yedeklemesi yapacağız bilen varsa söylerse seviniriz!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

serkan bey kanal yedeklemeyi nasıl yapacağımızı biliyormusunuz?

Sayfa 38/62 İlkİlk ... 13282930313233343536373839404142434445464748 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri