REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 42/63 İlkİlk ... 17323334353637383940414243444546474849505152 ... SonSon
630 sonuçtan 411 ile 420 arası

Konu: Stream (sunny-kaon) Tps Auto (UYDUDAN UPDATE) Yazilimlari İlk Burda..!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

1030 a 12.03.A5 yazılımını ilk mesajı uygulayarak yükledim Kanal taraması yapmak istedim ancak %92 sinyal ve %78 kalite ile hiç bi kanal bulmadı. Hazır kanal listemi attım bu defa da no/av verdi kanal açmadı. Cihazın modülüne uygun RC2 yazılımını attım gene sonuç alamadım. Kanal göstermedi. Tekrar eski yazılıma döndüm. Olumlu sonuç elde edenler varsa forumu ve bizleri bilgilendirirler ise sevinirim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Onca Sİte Gezdİm Bİz Dahİl Hep YanliŞ Edİtor VermİŞler Sunny Kana Editorü 1. 32 Mb Gel Gelelİm Hemco 48 Kb Hemconunda 1 Mb Üzerİnde Olmasi Gerekİyor Her Yere Baktim Yok Yok ArkadaŞlar Hemco Veya Extreme Edİtoru Olanalr 1mb ÜstÜ Tabİkİ Depoya Yuklerlerse İyİ Olur
    Konu Admin tarafından (31-01-2007 Saat 03:11 ) değiştirilmiştir.
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

12 03 A5 yazılımı atacak arkadaşlar menü kilidi sorunu giderilene kadar bu yazılımı atmayı tekrar düşünsünseler iyi olur diyorum.
    Hala menüye girmek mümkün olmadı.
    Selamlar

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

serkan bey otomatik aramada neden türksat uydusu yok

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

illa hemco ile mi yüklememiz gerekiyor peki

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı orojenez Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    serkan bey otomatik aramada neden türksat uydusu yok
    Nedeni bu yazılımlar aslen stream cihazlar için isterseniz kendi yazılımları cıkana dek bekleyin gördümki yazılımlardas orun yasıyorsunuz.

Konu kapatılsın derseniz kapatalım yapacak birşey yok ama hemco kanal editoru diger forumlarda bizdede yayınlanan 42 kb olan degil 1.30 mb üstü ve setupla kurulması gerekiyor bunuda uyarıyım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bearpaw Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    1030 a 12.03.A5 yazılımını ilk mesajı uygulayarak yükledim Kanal taraması yapmak istedim ancak %92 sinyal ve %78 kalite ile hiç bi kanal bulmadı. Hazır kanal listemi attım bu defa da no/av verdi kanal açmadı. Cihazın modülüne uygun RC2 yazılımını attım gene sonuç alamadım. Kanal göstermedi. Tekrar eski yazılıma döndüm. Olumlu sonuç elde edenler varsa forumu ve bizleri bilgilendirirler ise sevinirim
    arkadaşım ben şuanda eski programa döndüm ve sorunsuz olarak taratım kanallar normal olarak seyretmekteyim amaunutmayın yeni program değil eski aradığın burda arkadaşım
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı stargate2005 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    12 03 A5 yazılımı atacak arkadaşlar menü kilidi sorunu giderilene kadar bu yazılımı atmayı tekrar düşünsünseler iyi olur diyorum.
    Hala menüye girmek mümkün olmadı.
    Selamlar
    bu yazılımı yükledim ve menü kilidi 0000 olarak açıldı.Ancak hep no/av aldım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı orojenez Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    illa hemco ile mi yüklememiz gerekiyor peki
    İlla hemco editorle yuklemeniz gerekiyor listeyi yoksa hata verir. hemco-extreme-stream menulü cihazların hazır list boardları aynı ve listede aynı olması gerekir.

Nasıl gm 11400 le aciko 4225 aynı olmasına ragmen hazır listesi olmuyorsa bunlarda olmuyor malesef

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı zorlu Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşım ben şuanda eski programa döndüm ve sorunsuz olarak taratım kanallar normal olarak seyretmekteyim amaunutmayın yeni program değil eski aradığın burda arkadaşım
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Evet maalesef bende eski yazılıma dönmek zorunda kaldım no/av sorunu giderilmesi gerek bu yazılımların

Sayfa 42/63 İlkİlk ... 17323334353637383940414243444546474849505152 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri