Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 44/62 İlkİlk ... 19343536373839404142434445464748495051525354 ... SonSon
630 sonuçtan 431 ile 440 arası

Konu: Stream (sunny-kaon) Tps Auto (UYDUDAN UPDATE) Yazilimlari İlk Burda..!!

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bluecr Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Yeni Verdiğiniz Proğramda aynı hatayı veriyor bu yazılıma sadece bir proğram kanal listesi gönderiyor cfg_kaon oda listeyi gönderdiği halde kanal göstermiyor hata gene aynı demin verdiğim resimdeki gibi
    Editor çalışıyor ben kurdum sorun siz pcye kurdunuz mu programı
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

YEREL ZAMAN 00:00 France 5 üzerinde bekliyoruz acılıyor TPS ye gectiğimizde 1 dk içinde kilitleniyor

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet editörü kurdum ve tekrar gönderme yaptım gene resimde gösteriyorum verdiği hata sudur;

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bluecr Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    evet editörü kurdum ve tekrar gönderme yaptım gene resimde gösteriyorum verdiği hata sudur;
    Lisate olarak hangi listeyi kullanıyorsunuz kendi pc ye kaydettiginizmi? yoksa forumdan aldıgınızmı eger forumdaki de sunny kaon dan cıkmış hazır liste ise hata verir

Bende kaon gurubu cihazdan yok hazır listeyi verremiyorum

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Buda ayrı bir sorun sitede verilen Hazir *.Kdf dosyası haric kendi yedeğimizi almıyor;

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Buda ayrı bir sorun sitede verilen Hazir *.Kdf dosyası haric kendi yedeğimizi almıyor;
    Bendede aynı sorun oluyor hiç bir editörle liste atamadım ama kendi listemi pc ye kayıt edip sonra yollayabiliyoruz yada tekrar tarama yaptırıyorum Kaon bordlularda bu normal galiba çözüm bulamadım bende

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar sorun yasıyorsunuz gördugum kadarıyla kendi cihazlarınızın yazılımların gelmesini bekleyin su anda sunny-kaon için aynı bölümde gunluk yazılımlar cıkmaktadır absat için

İsterseniz herzaman derim original btm yazılımları yuklemeniz cihazın performansı acısından iyi olacaktır

Hepinize sevgi selamlar ben uyumaya gider iyi geceler herkese

Kullanıcı Bilgi Menüsü

menü ve kanal kilidini acamayanlar menünün en üstünde bulunan kısımda pin e girip kırmızı_yeşil_sarı_kırmızı ile menü ve kanal kilidini degiştire bilir

ben öyle yaptım oldu

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Abi sen harikasın snopy... Teşekkürler.. Müthişsin...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

editörün çalışmama nedeni şu olabilir verilen editör 8favoritli yazılım is 4 favoritli bundan kaynaklandığını düşünüyorum

Sayfa 44/62 İlkİlk ... 19343536373839404142434445464748495051525354 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri