cihazınızın HW nosuna göre yazılımı yükleyin ardından türksatı tarattırın kendiliğinden bütün kanllar eski sisteminzdeki gibi gelir. Ama sonradan cihazı kendiniz resetlerseniz tarattırdıktan sontra sıralama yapmanız gerekir.
cihazınızın HW nosuna göre yazılımı yükleyin ardından türksatı tarattırın kendiliğinden bütün kanllar eski sisteminzdeki gibi gelir. Ama sonradan cihazı kendiniz resetlerseniz tarattırdıktan sontra sıralama yapmanız gerekir.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
thanks
arkdaşlar dün ben yazılımı indirdim cihaza yükledim BM840o Cı olanı tüm kanallar gitti.Noch diye bir yazı çıktı sonra kanalları geri yükledim cihaza yüklüyor fakat yine kanallar görünmüyorBir daha yükledim yine çıkmadı arama yaptırttım bazı kanalları bulmadı sonra kanal kilidi kiletlendi açna kadar bayağı uğraştım baktım olmadı eski btmlerden yükleyip eski haline getirdim cihazı.Bence en iyisi sunny orjinal yazılımlarını beklemek...
Cihaz Sunny 8020 Dcı (7010 a çerilmiş)
Hw 12 C1 a5
02.00.07
BİLGİNİZE.....
7010dz16001 hangisini yükleyebilirim
Sayın Snopy Usta Sunny 7010 Dci H/W 12.01.a5 Cihaz var dün akşam baya bir uğrastık yazılımı atıyoruz stream,attıktan Sonra Cihaz ne hazır kana Listesini nede Kendi yedeklediğimimiz *.KDF dosyasını almamaktadır,Ototmatik Taramada ise Turksatta 45,50 Civarında kanal bulmaktadır,Bu Sorun Giderildimi acaba ? Veya Yardımc olacak arkadaslar Bilginiz varmı?
12 01 a5 yükleyen arkadaş çok bahsetdiniz sorunu karşılaşan ender insanlardasınız
arkadaşım bakın yazılımı yüklediniz tekrardan reset atın kanal arama 11734 h 03291 frekansından ara yapın
eger hala olmuyorsa kuru kafa yükle tekrar öyle dene...
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri