REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 49/62 İlkİlk ... 24394041424344454647484950515253545556575859 ... SonSon
630 sonuçtan 481 ile 490 arası

Konu: Stream (sunny-kaon) Tps Auto (UYDUDAN UPDATE) Yazilimlari İlk Burda..!!

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kusura bakmayın bende 12 01 a5 kaon var hala kararsız kaldım bu yazılımı atıpta sorun yaşamayan var mı yada ufak tefek sorunlar olsada tps ve ab paketi gerçekten update ediyormu edersede sanırım uzun müddetli olacak bir bilen tam anlatırsa bizde güvenle yükleyebilsek

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hunter100 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kusura bakmayın bende 12 01 a5 kaon var hala kararsız kaldım bu yazılımı atıpta sorun yaşamayan var mı yada ufak tefek sorunlar olsada tps ve ab paketi gerçekten update ediyormu edersede sanırım uzun müddetli olacak bir bilen tam anlatırsa bizde güvenle yükleyebilsek
    talimatlara göre yükleme yaparsanız hiç bir sorun olmuyor yanlız kanal listenız siliyor bilginize.

tps şuan uzun muddet böyle izlenecek multıler dahıl

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bluecr Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yok mu arkadaslar yardımcı olcak birileri
    YAZILIMDAN SONRA KANAL LİSTENİZ GİTTİ YAPILMASI GEREKENLER
    -iLK ÖNCE
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Kanal editorunu indiriniz
    -Sonra Guncel Olan
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Yüklüyoruz
    -Hala nasıl yukleyecem diyorsanız bu konuya bakın
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ilk mesajda gayet acık yazıyor :624ok:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı tike® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ilk mesajda gayet acık yazıyor :624ok:
    Valla ben surekli anlatmaktan dilimde tüy bitti Birinci mesajda herşey anlatıldı ama lütfen gerekli seyleri yapın arkadaşlar cok soru soruldu coks eye cevap verdim ama hala aynı sorular soruluyor dosyaları 1000 e yakın kişi indirmiş sorun yasayanlar cok az bunu düşünün

Birde yazılımları yukleyen dogru çalıştıgını düşünen arkadaşlarından lütfen arkadaşlarımıza yardım etmelerini istiyoruz hepimizin amacı paylaşım degilmi
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tike dostum iyi diyorsunda dün gece onu yaptık suan cihaz ne kdf nede softcam *** dosyası hiç bişi almıor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bluecr Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    tike dostum iyi diyorsunda dün gece onu yaptık suan cihaz ne kdf nede softcam *** dosyası hiç bişi almıor
    port ayarları dogrumu eger dogru ise orjınal yazılıma dönun ve öyle deneyin bakalım softcam veya kdf dosyası alıyormu

stream yazılımı yüklediysen reset at tekrar öyle dene

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı SNOPY@ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    port ayarları dogrumu eger dogru ise orjınal yazılıma dönun ve öyle deneyin bakalım softcam veya kdf dosyası alıyormu

stream yazılımı yüklediysen reset at tekrar öyle dene
    Sayın Üstat Cihazın Orjinal Yazılımına Döndüm Reset attım Kanal arattım Buldum Ve Rec'den pc ye alıormu die denedim gene almadı tabi bu aradada Pc'den Rec e gönderim yapmıyor Yazılımlarlda sorun yok ama KDF ve Softcam Atmaya Caliştiğimda KDF dosyasında Resimde Verdiğim Hatayı veriyor Softcam Atmaya Caliştiğimda ise Cihaz Direk FAIL hatası veriyor...Kuru Kafa atmadada Bir Problem Yok Atıyorum,Sadece Kdf Ve *** Dosyası Anlamadım gitti,ilginc bir sorun.Şimdi tekrar Sunny yazılımlarının birine dödüm ve kanalları otomatik arattırdım acaba Bunun üzerine atacağımız Bunu Düzeltecek Bir Yazılım Veya Softcam Dosyası felan varmıdır?
    Döndüğüm Yazılım;

MODEL : AT-7010DCIZ
    INFO: 10.05.21-CFCB
    S/W :V02.00.07
    H/W: V12.01.A5
    LOADER:V2.1.9
    C.A:2.2.5
    Konu bluecr tarafından (31-01-2007 Saat 17:17 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadasim SW lerin dekeliyormu acaba?

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı mumu Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadasim SW lerin dekeliyormu acaba?

Kardeş walla daha önceeri atıyorduk bir problem yoktu Sonradan oldu sanırım destekliyordur...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

12 01 a5 sorunsuz ok gayet güzel çalışıyor teşekkürler snopy usta:clap2

Sayfa 49/62 İlkİlk ... 24394041424344454647484950515253545556575859 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri