bakın burda paylaşım için birbirimize yardım için uğraşıyoruz . Oratlığı germeyelim. Burda bizde geiliyoruz olmuyor. Yardımda bulunmayacak arkadaşlar nasıl yardım edebiliriz diye düşünsünler.
bakın burda paylaşım için birbirimize yardım için uğraşıyoruz . Oratlığı germeyelim. Burda bizde geiliyoruz olmuyor. Yardımda bulunmayacak arkadaşlar nasıl yardım edebiliriz diye düşünsünler.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
snopy hocam ben 16.80.91 ve 16.00.A1 yazılım larını yukledım ama cıhazın dısplayın de haıt dıye bı yazı gelıyo kanal aramaya gelınce cıhaz kıtlenıyo cozumu var mı?
orijinal btm yazılımı atınca ilk mesajdaki yazılımı atabildim.benim prob. çözüldü.bakalım yazılımın sonucu ne olacak?
Stream'i yuklemede bir sorun yokta bizim sorun buyuk Hemşo![]()
12 01 a5 stream yazılımını attı kanalları sıraladım ama otomatık guncelleme yapmıyor tps lerde bılgınıze sunarım
arkadaşım ilk olarak cihazına kuru kafayı yükle ardından Orjinal yazılımı yükle ve ardından tekrar kurukafayı yükle ve ardından stream yazılımını yükle ve Cihazı aç *** menüsünü rsetle kanal kilidini açık konuma al. Daha sonra cihazı komple resetler. Ardından aşağıdaki kanal editörü ile aşağıdaki kanal listesini yükle. Kanal editörürünün içindeki setup kur daha sonra yine indirmiş vermiş olduğum Dosyanın içinde VOLKan diye yazan editörü aç yüklemyi dene. Eğer alırsa kanlların üzerine geldiğinda kanllar göstermeyebilir bunu sebebide Disegc ayarlarını değişmesidir bunları kontrol et.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
You can load H/W 12.01.A5 instead of 12.03.A5
but no channel search for 12 03 A5 after load H/W 12.01.A5 ???
Volkan dostum Takii Kanal editörü ile yuklemeyi dee dediğin yere kadar aynısını yaptım stream yuklu ama kanal listesini gene göndermiyorYazısı cıkıyor ..."0 Block down Error --- Retry"
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri