REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 54/63 İlkİlk ... 4294445464748495051525354555657585960616263 SonSon
630 sonuçtan 531 ile 540 arası

Konu: Stream (sunny-kaon) Tps Auto (UYDUDAN UPDATE) Yazilimlari İlk Burda..!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bakın burda paylaşım için birbirimize yardım için uğraşıyoruz . Oratlığı germeyelim. Burda bizde geiliyoruz olmuyor. Yardımda bulunmayacak arkadaşlar nasıl yardım edebiliriz diye düşünsünler.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

snopy hocam ben 16.80.91 ve 16.00.A1 yazılım larını yukledım ama cıhazın dısplayın de haıt dıye bı yazı gelıyo kanal aramaya gelınce cıhaz kıtlenıyo cozumu var mı?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

orijinal btm yazılımı atınca ilk mesajdaki yazılımı atabildim.benim prob. çözüldü.bakalım yazılımın sonucu ne olacak?

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Stream'i yuklemede bir sorun yokta bizim sorun buyuk Hemşo

Kullanıcı Bilgi Menüsü

12 01 a5 stream yazılımını attı kanalları sıraladım ama otomatık guncelleme yapmıyor tps lerde bılgınıze sunarım

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı mkpcevat Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    12 01 a5 stream yazılımını attı kanalları sıraladım ama otomatık guncelleme yapmıyor tps lerde bılgınıze sunarım
    Kanalları Listeden mi attın dostum yoksa otomatik mi arattın ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bluecr Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ßekliyorum dostum Saol...
    arkadaşım ilk olarak cihazına kuru kafayı yükle ardından Orjinal yazılımı yükle ve ardından tekrar kurukafayı yükle ve ardından stream yazılımını yükle ve Cihazı aç *** menüsünü rsetle kanal kilidini açık konuma al. Daha sonra cihazı komple resetler. Ardından aşağıdaki kanal editörü ile aşağıdaki kanal listesini yükle. Kanal editörürünün içindeki setup kur daha sonra yine indirmiş vermiş olduğum Dosyanın içinde VOLKan diye yazan editörü aç yüklemyi dene. Eğer alırsa kanlların üzerine geldiğinda kanllar göstermeyebilir bunu sebebide Disegc ayarlarını değişmesidir bunları kontrol et.

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

You can load H/W 12.01.A5 instead of 12.03.A5

but no channel search for 12 03 A5 after load H/W 12.01.A5 ???

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bluecr Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Kanalları Listeden mi attın dostum yoksa otomatik mi arattın ?
    senın problem neydı bana bı daha bı anlatırsan belkı cozumu buluruz

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Volkan dostum Takii Kanal editörü ile yuklemeyi dee dediğin yere kadar aynısını yaptım stream yuklu ama kanal listesini gene göndermiyor
    "0 Block down Error --- Retry"
    Yazısı cıkıyor ...

Sayfa 54/63 İlkİlk ... 4294445464748495051525354555657585960616263 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri