REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 56/62 İlkİlk ... 6314647484950515253545556575859606162 SonSon
630 sonuçtan 551 ile 560 arası

Konu: Stream (sunny-kaon) Tps Auto (UYDUDAN UPDATE) Yazilimlari İlk Burda..!!

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bluecr Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    20 günlük bir sistem geri yukleme yaptım ama gene nfile arkadaslar tsk ederim sizi baya yordum bugün kusura bakman artık Birazcık Cihaz işine son vercez anlasılan kolay gelsin hepinize ;)
    Eğer arkadaşım Trajan bulaşı sisteme yerleştiyse mutlaka spyDpctor ile tarat yada Format at. Daha sonra daha fazla Sorunlara sebep olabilir.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hocam sorma ya kafayı sıyırdım burda anlatamam tsk ederim ilginiz için ;) Volkan Bey Serkan Bey tskler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ilgilendiğin bile yeter sevgi
    li volkan hocam ben artık arkadasın cihazına bugünkü yazılımı yükleyip o konuyu kapattım saygılarımla

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bizde teşekkür ederiz.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Kullanıcı Bilgi Menüsü

selam az önce auto gitti seyreden varmı arkadaşlar problem bendemi öğrenmek isterim şimdiden tşk,
    üç gündür normal çalışıyordu.

cihaz nomale döndü auto yu gec yaptı herhalde uzun sürdü ama düzeldi .
    Konu ekrem956 tarafından (31-01-2007 Saat 23:05 ) değiştirilmiştir.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ne güzel gidiyorduk ehueheu stream mı yukledim herseyini yaptım kanal editör hata vermior artık ama bu sefer kanalları yukleyemedi sunny yazılımına yukluor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bluecr Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Ne güzel gidiyorduk ehueheu stream mı yukledim herseyini yaptım kanal editör hata vermior artık ama bu sefer kanalları yukleyemedi sunny yazılımına yukluor
    nasıl yani kannal listesinimi yüklemiyor.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kanal listesini ben Sunny 2 mb kanal editör ile attım boş cıktı recevir Hemco iel mi atsam ki?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım hemco ile dene birde başka kanlallistelerini dene birde benim verdiğim yükleme programı ve kanal listesine bak ben de şu an onlar yüklü bak attıktan sonra Cihazın Ekranında NOCH yazar ama OK tuşşuna bastığında kanal listesini görürsün yapman gereken Disegc ayarlarını yapmaktır.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ilginc seyler beni bulmak zorundaya 3 liste attım enin verdiğin liste ve editörde dahil yukleme sorunsuz bitiyor NOCH yazıor OK tusuna basıyorum boş liste gelior

Sayfa 56/62 İlkİlk ... 6314647484950515253545556575859606162 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri