Alıntı scob Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
bende üst üste 3-4 defa tarattım.sonuç aynı.1-2 kanal daha buldu o kadar.hazır kanal listesi eklemek istedim eklemek istedim,eklenmedi.:crashs: bende başka bir yazılım(d+) attım.stream yazılımını sevmedim :boese157: daha birşeyleri eksik.yakında snopy usta halleder zannediyorum.:00000002:
snopy usta benim hw' yi sormuşsun:12 c1 a5
stream yazılımlar maalesefki şebeke taraması,kanal sıralamasının değiştirilmesinde kanalları tek tek taşıma zorunluluğu ,her yazılım yüklendiğinde kanalları baştan aratmak zorunda olması gibi dezavantajları var.ancak şu an için buna katlanmak zorundayız.tüm uydularda temel olarak seyredilen kanalları buluyor.illaki tüm kanallarıda istiyorsanız tek tek elle frekans girmeniz gerekli.yapacak başka bişey yok.hazır kanal listesini yükleyemiyorsanızda şöyle yapabilirsiniz.mesela film kanallarını favori 1,belgesel kanallarını favori 2,***** kanalları favori 3,müzik kanallarını favori 4 e atarak en azından rahat erişim sağlayabilirsiniz.