REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 18/63 İlkİlk ... 891011121314151617181920212223242526272843 ... SonSon
630 sonuçtan 171 ile 180 arası

Konu: Stream (sunny-kaon) Tps Auto (UYDUDAN UPDATE) Yazilimlari İlk Burda..!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

SNOPY@ -12.03.A5 İ Bekliyoruz şimdiden teşekkür ederimmmmmmm.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı senol_30 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    üstat cihaz 7011dcız devamlı ben bu yazılımı yüklerim
    12 cı a5 yüklüyorum
    atmadan önce kurukafa yükledim yukardaki yazılım atmıştım
    uymuyormu yoksa
    hayır sorun farklı menu farklı içerikli yazılım olduguudan cihaz sıfırlanıyor tarama yapınca normal şekilde kullanabiliyorsunuz..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ozaman ben hiç ugraşmayım yazılımda sorun olmadıgına göre eve gidince sırasıyla kanalları ayarlayım hazır kanal listesi verdi memet kardeş
    programı indirdim ama neyle atacagım onu bilmiyorum
    nediyorsun snopy üstat neyapayım sence benim korkum cihaza bişeymi oldu diye oda olmadıgına göre hiç ugraşmamam gerek yok degilmi
    benim size son sorum olarak eve gidince kanalları ayraladıgım zaman hepsi açılıyor degilmi başka söze gerekyok herhalde
    saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı senol_30 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ozaman ben hiç ugraşmayım yazılımda sorun olmadıgına göre eve gidince sırasıyla kanalları ayarlayım hazır kanal listesi verdi memet kardeş
    nediyorsun snopy üstat neyapayım sence benim korkum cihaza bişeymi oldu diye oda olmadıgına göre hiç ugraşmamam gerek yok degilmi
    benim size son sorum olarak eve gidince kanalları ayraladıgım zaman hepsi açılıyor degilmi başka söze gerekyok herhalde
    saygılar
    arkadaşım size verdiğim linkte hazır kanal lıstesi var birde hemco stream menulu cihazlar için kanal editör var kanal listesini onunla yukleycen

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

saygılar
    korkmana gerek yoktur

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yazılım suresi ne kadar auto .haftalıkmı emeği gecenlere tşkr

Kullanıcı Bilgi Menüsü

snopy ve memedim usta yeni yazılımları bi başlık altında toplasanız karışıklık olmayacak ayrı ayrı yerlerde yazılımlar olduğundan karışıklık oluyo kolay gelsin.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler ama

usta iyi güzelde üç farklı zip dosyası var benim makine sunny 1030 bunlardan hangisini yükleyecem şimdiden teşekkürler:

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

cihazda noch yazıyorsa yeşil düğmeye basınız. turksat veya hotbırd işaretleyin ok basın normal çalışacaktır.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sayın snopyy yazılımlarını çok beğeniyorum. hiç çalışmadığı olmadı. sunny 1030 sky h/w 12 03 A5 yazılım ne zaman çıkar. kolay gelsin......

Sayfa 18/63 İlkİlk ... 891011121314151617181920212223242526272843 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri