REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
630 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Stream (sunny-kaon) Tps Auto (UYDUDAN UPDATE) Yazilimlari İlk Burda..!!

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

16 00 ra olmuyor cihazın hws 16 80 91 oluyor cihaz sapıtıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı gedık Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    16 00 ra olmuyor cihazın hws 16 80 91 oluyor cihaz sapıtıyor
    yükleyen arkadaşlar var birazuğraşırsanız talimatları uydularsanız seyredersiniz.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sunny 1030 sky için!!

:Smiletabar :pepper: yukarıdaki yazılımlardan sunny 1030 sky için olanı varmı varsa nasıl atılacagını tarif ederseniz sevinirim şimdiden çok teşekkürler ederim.:Smiletabar :pepper:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı vahitt Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    :Smiletabar :pepper: yukarıdaki yazılımlardan sunny 1030 sky için olanı varmı varsa nasıl atılacagını tarif ederseniz sevinirim şimdiden çok teşekkürler ederim.:Smiletabar :pepper:
    şu an 1030 için yok.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Merhaba

Alıntı Volkan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yükleyen arkadaşlar var birazuğraşırsanız talimatları uydularsanız seyredersiniz.
    VOLAKAN USTA BENİM SUNNY SİSTEMBİLGİSİ AYNEN TV GÖSTERDİĞİ GİBİ YAZDIM VE VERMİŞ OLDUĞUNUZ KONU BENİM İÇİN GEÇERLİMİ VE NASIL KURACAM SAYGILARIMLA

MODEL:AT-7010DCIZ
    info11_01_2007)
    S/W02.00.07
    H/W:V12.01.A5
    loader:v2.1.9v3
    C.A:2.2.5

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ayran Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    VOLAKAN USTA BENİM SUNNY SİSTEMBİLGİSİ AYNEN TV GÖSTERDİĞİ GİBİ YAZDIM VE VERMİŞ OLDUĞUNUZ KONU BENİM İÇİN GEÇERLİMİ VE NASIL KURACAM SAYGILARIMLA

MODEL:AT-7010DCIZ
    info11_01_2007)
    S/W02.00.07
    H/W:V12.01.A5
    loader:v2.1.9v3
    C.A:2.2.5
    arkadaşım ilk olarak kurukafayı yükle ardından aşağıdaki yazılımı KUP 230 ile enjineer modda yükle. ve yukarıda yazaqn talimatları uygula. Birde forumda büyük harfle yazı yazmak yasaktır lütfen daha dikkatli olalım.

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ok

Alıntı Volkan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşım ilk olarak kurukafayı yükle ardından aşağıdaki yazılımı KUP 230 ile enjineer modda yükle. ve yukarıda yazaqn talimatları uygula. Birde forumda büyük harfle yazı yazmak yasaktır lütfen daha dikkatli olalım.

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    çok teşekür edrim usta ayrıca büyük harfler için özürdiliyorum bilmiyerek oldu tekrarlanmaz inşallah bi problem yaşanmaz...sevgi ve saygılarımla...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri