REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 62/63 İlkİlk ... 1237525354555657585960616263 SonSon
630 sonuçtan 611 ile 620 arası

Konu: Stream (sunny-kaon) Tps Auto (UYDUDAN UPDATE) Yazilimlari İlk Burda..!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı cerazem Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar sunny 7010 dz 16.00 a1 02 00 a7 nin yazılımı hangisi ni söylerseniz
    birinci mesajdaki en alttaki yazılım arkadaşım 16.00.A1 yazan.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı alkara Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    evet bn de bir hayli uğraştan sonra izliyorum.problem yok.:45:
    tşk dostum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar hemco kanal loderi ile türksatta sinyal sorunu meydana geliyor az kanal gösteriyor sunny editör lede her kanal listesi olmuyor isteyene bendeki kanal listesini gönderebilirim gruplandırılmış *****lar kilitlenmiş türksat hotbird hispasat

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı morss Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar hemco kanal loderi ile türksatta sinyal sorunu meydana geliyor az kanal gösteriyor sunny editör lede her kanal listesi olmuyor isteyene bendeki kanal listesini gönderebilirim gruplandırılmış *****lar kilitlenmiş türksat hotbird hispasat

alabilirmiyiz dostum mumkun mu?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

dosya vermek için Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. adresli depomuzu kullanabilirsiniz. Depoya yükledikten sonra buraya link verebilirsiniz.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. & Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bir de soft cam atalım dedim.atmaz olaydım ses var görüntü gitti.mecburen baştan yeniden yapacaz.sakın softcam atmayın.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

depoyu kullanalım o zaman

Kullanıcı Bilgi Menüsü

stream yazılımına soft cam olmaz yazılım sorunlu denemedim ama kke dosyası olur sanıyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ustalar elinize sağlık ben düden beri uğraşıyordum yapamıyordum kurukafayı yükledim iş kendiliğinden çözüldü şimdi takır takır açıyor teşk

Sayfa 62/63 İlkİlk ... 1237525354555657585960616263 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri