REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 6/8 İlkİlk 12345678 SonSon
78 sonuçtan 51 ile 60 arası

Konu: PREMIER TÜM SERİ Yazılımlarla ilgili sorunlar buraya

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar ben premier e yeni katıldım.ama yazılım yüklemek için loeder nerden bulabilirim.teşekkür ederim yardımlarınıza.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı turkish52 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar ben premier e yeni katıldım.ama yazılım yüklemek için loeder nerden bulabilirim.teşekkür ederim yardımlarınıza.
    hangi modeli yazarsan yardımcı olalım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart 107000'e *** girmek

Alıntı Premier Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Premierile ilgili tüm soru ve sorunlarınızı lütfen bu topik altında devam edelim başka konu acmayalım konular dahılmasın.
    Sayın ustalar 107000 cihazıma yayıncı kuruluşun sitesinden aldığım ve daha önceki cihazım Sunny de başarılı olarak kullandığım ntv şifrelerini 107000 deki identini bilemediğim için 1FFF-03 veya başka 1FFF-00 gibi girdim fakat açamadım yardımlarınızı acilen bekliyorum.Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart 107000'e *** girmek

Alıntı Premier Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Premierile ilgili tüm soru ve sorunlarınızı lütfen bu topik altında devam edelim başka konu acmayalım konular dahılmasın.
    107000 cihazına biss ***leri nasıl girilir.örneklermisiniz?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sayın f47xfenerli 107000 ci cihazımın 8.3.2008 yazılımı var cihazı yeni aldım tps güncellemesi için kumandadan hangi tuşa basmalıyım veya ne yapmalıyım.fransa5-usuaiu-fransa4 gibi kanallarda 3-5 dakika dahada fazla bekliyorum açmıyor farkına varmadan kanal düzenleme veya yer değiştirme gibi bir şeyler yaparken açıyor fakat 3-5 dakika sonra gidiyor bana yardım lütfen

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkür

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kanberoğlu Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşım elinde bulunan normal 232 kabloyu kullanabilirsin.bu serilerde değişik uç bağlantısı yok. o açıdan normal rs 232 kablosuyla yazılım atabilirsin. kolay gelsin.
    benim cihazım 107000 ci normal rs 232 kablosunu benden kullanabilirmiyim acaba

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar 10100 için yeni yazılım yok mu? Piss bölümü olmadığı için yerli kanalları seyredemiyoruz.. Atv de şiifreleyecekmiş..

yardımlarınızı bekliyorum...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yeni yazılım yokmu atv için

Kullanıcı Bilgi Menüsü

premier prs 101000 fta cihaz için yeni yazılım yok mu?
    arkadaşlar bu işlerle uğraşanlar bir ilgilense
    arkadaşlar premier prs 101000 cihaz için atv biss fixli yazılım olması gerekiyor.yani şifre yazılımın içine atılıyor.2006 dünya kupasını izlemek için attığımız yazılım gibi.. bu yazılım elinde olan var mı?

bu arada bazı 'biz yazılım yapıyoruz diyen forumlar' şuanda sitelerini kapalı tutuyorlar.
    Konu yasar82 tarafından (08-06-2008 Saat 22:04 ) değiştirilmiştir.

Sayfa 6/8 İlkİlk 12345678 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri