REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
12 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: problem ne.??

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart problem ne.??

arkadaşlar yaklaşık 6 aydan beri dreambox kullanıyorum dün bir arkadaşıma'da aldırtım cihazı eve getirip kanalları ayarladım fakat bir sorunla karşılaştım cihaz yaklaşık bir saat normal çalışıyor sonra cihazda kitlenmeler sifre çözmeme yada uzun süre kanalın üzerinde bekletip açtığını gördüm bunların yanı sıra cihaz yavaşlıyor kitleniyor (fişi çek tak) kanal değişirken yukarıdan aşağıya doğru siyah bir perde oluşarak açıyor..vs vs forumdaki bilgilere bakarak cihazın 1.sınıf klon olduğunu anladım aynı cihazdan yukarıda belirttiğim gibi bende kullanıyorum server sorunları dışında hiçbir problem yaşamadım.cihazı aldığımız yeri aradık adaptörün en iysini verdik cihaz iyi gibi şeyler söylediler????peki sizce bu cihaz arızalımı değilmi.???:49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kullanmadığım için bilmiyom inşallah sorununu çözersin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

cihazınızdaki image ne arkadaşım. imageden yapabilir ayrıca buna parelel olarak kullandığınız serverden de yapabilir . bu problemi şöyle anlayabilirsiniz mavi tuşa basıp cccam stop yanı durdurun eternet kablosunu çıkarın ve bahsettiğiniz kanallar üzerinde gezinin bunu bir iki saat deneyin. sonra buraya yazın bakalım durum ne.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

volkan kardeşim şunu fark ettim astrada c+ (ispanyl) üzerine gelip beklettikten sonra başka kanallara geçince problem ortaya çıkıyor..??

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım dediğim gibi cccam ı durdurun stop edın ve eternet kablosunu çıkartın aynı sorun devam edıyormu etmıyorsa bu paylaşımla ilgili o kadar önemlı bişi değil o kanlları acmıyorsa o kanllara geçmenıze gerek yok.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Kullanıcı Bilgi Menüsü

dediklerini yaptım sorun yok ama zaten sorunu şifreli kanalların üzerindeyken yapıyordu üstadım..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hilmi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    dediklerini yaptım sorun yok ama zaten sorunu şifreli kanalların üzerindeyken yapıyordu üstadım..

imkanınız varsa cccam.cfg nın yedeğini alın ve cihaza yenı ımage yukelyın buyuk ıhtımal düzelir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşınızın config dosyasını kendi cihazınızda denerseniz config demi cihazdamı sorun var ortaya çıkar.Sonra çözüm yoluna bakarsınız.

Kolay gelsin.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı tike® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşınızın config dosyasını kendi cihazınızda denerseniz config demi cihazdamı sorun var ortaya çıkar.Sonra çözüm yoluna bakarsınız.

Kolay gelsin.
    usta aklında bulunsun confıg dosyasını asla başka bir cıhazdan alıp başka bir cıhaza yada masaustunde düzenleyıp cihaza atma bunun yerıne flaşh fxp ile bağlanıp confıg dosyasının uzerınde sağ tuş yapıp duzenle den server bilgilerını ve diğer bilgilerını kayıt yaparsan server daha iyi çalışır. Cihaza imagenın panelınden ınen confıg dosyası daha stabil çalışır. Özellikle KGT imagede bu şekilde yapmadan server çalışmıo.

birde arkadaşın sorunu prıo dosyasındanda yapabilir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar birşey soracam peki bu gibi problemlerin modemle alakası olabilirmi arkadaşımın modemi airtess ..??

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri