Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
4 sonuçtan 1 ile 4 arasý

Konu: Þok... Þok... Bir faili meçhul cinayet daha ...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Þok... Þok... Bir faili meçhul cinayet daha ...

Toplumun bazı kesimleri tarafından çok sevilen.Taksim gecelerinin unutulmaz isimlerinden TRAVESTİ SERTAB hunharca katledildi.
    Sevenleri bu habere inanamayıp saatlerce hastanesinin önünde bekleyerek Sertab lehine sloganlar attılar.Katledildiği yere karanfiller atarak ona karşı duydukları sevgiyi herkese gösterdiler.Öldükten sonra üzerinden hiç bir şey çıkmayan (Yani MAL varlığı bulunmayan) Sertabın nasıl biri olduğu cinayet sonrası fotorafında açıkça belliydi.(Üzgünüz bu fotoğrafı bazı sebeplerden sizlerle paylaşamıyoruz.)
    Şimdi sevenleri ve bazı sivil toplum örgütleri ;cenaze töreni sırasında ve sonrasında da Taksimde bir miting düzenleyerek:
    Sertaba destek olacakları da alınan bilgiler arasında.

Kaynak:Mütareke Medyası
    Konu Hakan Gül tarafýndan (31-01-2007 Saat 11:07 ) deðiþtirilmiþtir. Sebep: Toplum Ahlakına Uygun Olmayan Kelimeler Ve Argo Sıfatlardan Kaçınınız !!!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Mesajınızda bazı düzenlemeler yaptım.Lütfen aynı kelimeleri tekrar kullanmayınız.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Hakan44 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Mesajýnýzda bazý düzenlemeler yaptým.Lütfen ayný kelimeleri tekrar kullanmayýnýz.
    Arkadaþým Türk Dil Kurumundamý görevlisin bilmiyorum ama Farkettiðim Bazý mesajlarda özellikle böyle ukalalýklar yapýyorsun.Zoruna giden ne anlayamadým.
    Sebebini ilerde her halde öðreneciðiz...
    Önemli olan Mesajýn içerdiði anlamdýr imla deðildir ;ben neyi düzelttiðini de halen çözemedim.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý birolsan Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Arkadaþým Türk Dil Kurumundamý görevlisin bilmiyorum ama Farkettiðim Bazý mesajlarda özellikle böyle ukalalýklar yapýyorsun.Zoruna giden ne anlayamadým.
    Sebebini ilerde her halde öðreneciðiz...
    Önemli olan Mesajýn içerdiði anlamdýr imla deðildir ;ben neyi düzelttiðini de halen çözemedim.
    Sen millete alelen küfür et mesaajýný düzenleyincede ukala de.Ne güzel iþ yaa.Türk dil kurumunda çalýþmýyorum ama forumda kimsenin aþaðýlanmasýnada izin vermem.7 Gün sonra döndüðünüzde kimseyi aþaðýlamamayý öðrenirsiniz inþallah.Bu arada bu mesajýný düzenlemedim herkes okusun diye. :boese157:

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri