REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
13 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: nokıa 6630 yardım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A29 nokıa 6630 yardım

arkadaşlar benim nokıa 6630 telefonum var ben bu telefona program atmak istiyorum işin acemisi oldugumdan dolayı beni yönlendirirseniz sevinirim bu işiçin birtane kar okuyum var şimdiden tesekür ederim hepinize kolay gelsin :49:

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım bunun için öncelikle pc suite programı kurulu olması lazım sonra lazım olacak olan bir tanede data kablosu işini görür programı yükledikten sonra zaten içeriği türkçe olduğu için seni yönlendirecektir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı WYATT_EARP Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşım bunun için öncelikle pc suite programı kurulu olması lazım sonra lazım olacak olan bir tanede data kablosu işini görür programı yükledikten sonra zaten içeriği türkçe olduğu için seni yönlendirecektir.
    arkadaşım data kaplosu yazmışsın bende kart okuyucu var bu işimi görmezmi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

data kablosunu tlf tak,pc ye bagla programi kur sonrasi gelir zaten

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart kart okuyucu

kart okuyucu pc suite programi ile kolaydir.surukle birak yontemi ilede program kurmayi deneyebilirsin,tabi tlf kartina ne yuklemek istedigine bagli bu,bildigim kadari ile

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hafıza kartını bilgisayara tak.istediğin müziği yükle

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ali muştu Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşım data kaplosu yazmışsın bende kart okuyucu var bu işimi görmezmi
    kart okuyucu ile hiç kullanım yapmadım bilgim yok. data kablosu kullandığım için tavsiyem bu yönde kolay gelsin.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

canlı canlı nasıl yapılıyo bır gor oyle dene yoksa telı yakarsın.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşım kart okuyucu ile artık herşey daha kolay, kart okuyucun varsa data kabloya gerek yok. 6630 un için her türlü programı net te bulman mümkün. Kolay gelsin.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kart reader la hafıza kartına program atılır
    hemde hiç bir programa gerek yoktur
    --aşama ---
    1--kart okuyucunu bilgisayara tak----hafıza kartına yeni klasör aç-klasöre isim ver..(kurulum dosyaları gibi)...telefona kurmak istiğin progrmları bu klasöre at...
    2--kartı telefona tak
    3--menü----araçlar---dosya yöneticisi.....aç
    4--dosya yönetici açıldığında ilkin tel.. hafızası gözükür--joystikle sağ tıkla---hafıza kartına gir,,,
    5--hafıza kartı bölümünden açtığın klasörü bul((kurulum dosyalar))....ve klasöre gir..
    6--bu klasörde bilgisayardan attığın proğramlar gözükecek....istediğin proğramı seçip aç diyecen...ondan sonrası bilgisayarda program kurmak gibi...
    7--program kurulum yerlerini hafıza kartı olarak seç...telefon hafızası boş kalsın...
    8--istemediğin bir pro..kurdun diyelim....menü---araçlar--yönetici---kaldırmak istediğin proyu seç --sol seçenek tuşu ---kaldır.....de işlem tamam---

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri