ülen şimdi aynısını yaptıracaksınız bana vereceem cıragın eline parayı yollayacam bir eksik getirsin o zaman biliyorum ben ne yapacagımı
Teşekkur: 0
ülen şimdi aynısını yaptıracaksınız bana vereceem cıragın eline parayı yollayacam bir eksik getirsin o zaman biliyorum ben ne yapacagımı
selam yorumları okudum birazda,niye herkes 30 lirayı bulmaya uğraşıyor.adamlardan 10 ar lira çıkmıyorki.birer lira alınca 9 ar lira vermiş oluyorlar.3*9 =27 lira 2 lirada çırakta 27-2=25 liramı .radyo zaten 25 lira değilmiydi. 30 lirayla ne işiniz var. 3 lira adamlarda 2 lira çırakta 25 lirada radyo 3+2+25=30
Konu turkuaz 10 tarafından (31-01-2007 Saat 17:28 ) değiştirilmiştir.
27-5=25 mi eder?....![]()
Burdaki + işareti yanlış... - olacak... 27-2=25 olacak... Niye topluyorsunuz ki. 27 Lira zaten çıkan bütün paranın toplamı (25 lira radyo ve 2 lira çırağın cebindeki para) bunun üstüne iade edilen 3 lirayı da toplarsanız 30 Lira olur gene...
Sevgiler...
akşam show ana habere bile cıkacak bu sorum başlık daa 'kayıp para ne oldu'
teksoya cıkabilir:evet sayın seyirciler kayıp paraya ne oldu kayıp paranın esrarını çözmeye geldim
heheheh![]()
![]()
![]()
helal olsun sana alper yılmaz günümüzde böyle değişik sorularada ihtiyacımız var çok teşekkür ederim gerçekten sana .
ya bu tür sorular iyi oluyor beyni karıştırıyor ve yoruyor aslında mantık ve matematik çakışması oluyor ilerde yaşlanınca bunamamak için bu tür egzersizler çok iyidir beyni biraz değişik işlerle yormak lazım çünklü sağol alper yarına yine karışık bi şeyler ayarla da beyinleri yoralım![]()
![]()
vallahi ya akşam ettik bir soru ile hehehe
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri