Gerçek Saddam 96-97 yıllarında ölmüştür ve o tarihlerdeki resimlerine bakarsanız kendisi daha kiloludur.O tarihten beri ülkeyi dublörleri yönetiyor zaten.
Evet saddam ölmedi Asılan dublörüydü
Hayır gercekte saddam öldü .Asılan saddam dı
Gerçek Saddam 96-97 yıllarında ölmüştür ve o tarihlerdeki resimlerine bakarsanız kendisi daha kiloludur.O tarihten beri ülkeyi dublörleri yönetiyor zaten.
1990 yıllarında adam kansermiş öne çıkan araştırmalarda bunu kanıtlıyor.
bir zamanlar bir filim seyretmiştim "Başkanının adamları" adında bana kalıyorki şu gerçeği ortaya koyuyor bu bir amerikan düzmecesi idi bir senorya yani bugün dünyanın en önde gelen Amerikan ve İsrail gizli haber alma örgütleri bu olayı kesin biliyordu.
Şuanda yazamayacağım bazı olayları aklıma getiriyor bu senoryalar
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. bu olay çok açık bir biçimde yazıyor dikkatle
okuduğunuzda bu fark ediliyor.
süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
İşte Davet Linkin!!
http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1
Evet sitede güncelleme var açıldığı zaman bakacam gerçekten merak ettim.
Arkadaşlar türkiyede saklıyor olmasınlar
sadda şimdi HAVAİ adalarında elinde purosu ile yanında çıtırlar ile tatil yapıodur. Hiç amerikaka kendi ajanın öldürürmü.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
bende ilk gördüğümde şasırmışdım 6. ankette gene vermiştim bu linki star haberde hep o siteden alınan görüntüler vardı.
bence sadam ölmedi o adam çok kurnaz yeraltında şehir yapmıştır ölen sadama benzemiyor ölen çok yaşlı
ben hala inatla saddam ölmedi bu amerkanın bir oyunu ama saddam amerikada yaşıyor buna adım gibi inanıyorum yani nasıl ikiz kuleleri kendi patlattı usame binladin dedi ırakta nükleer silah var dedi ama hiç birinin aslı yok onun amacı enerji ortadoğunun zenginliğini kapmak bu oyunda arapları ve kürtleri nasıl kullanıldığı ayen beyan ortada bu gün kazanmış gibi gözükenle her şeyi kısa bir süre sonra kaybettiklerini görecekler ama nafile kısaca amerika ırak a girmeden önceki duruma bakıp ve şimdiki duruma bakıldığında her şeyt orada buş gayet iyi oyun oynuyor bu oyuna alet olanblara yazıklar olsun
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri