REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Saddam gercekte ölmedimi Asılan gercekte dublörmüydü

Katılımcı sayısı
27. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet saddam ölmedi Asılan dublörüydü

15 55.56%
  • Hayır gercekte saddam öldü .Asılan saddam dı

12 44.44%
Sayfa 3/3 İlkİlk 123
26 sonuçtan 21 ile 26 arası

Konu: Saddamın ölmedigi haberleri sizce dogrumu

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

daha önce de söylemiştim başka bir konuda şimdi de söylüyorum:saddam ister ölsün ister ölmesin değişen hiçbir şey olmıyacak ırak için binlerce insanı öldü,petrolleri amerikanın eline geçti,bir sürü kişi işsiz kaldı bir sürü kişi evsiz kaldı ve sonuç olarak bu kötü liste daha uzar gider o yüzden saddam yaşasa da ırak için hiç bir şey yapamaz ölse de hiç bir şey yapamaz!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yaaa abi saddam hiç ölürmüü akıl var mantık var siz olsanız ölmek istermisiniz adam cin gibi _!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bence hiçbirisi..saddam daha önce öldürüldü...mesela amerikanın ırak a girdiği ilk yıllar

bu arada asılan adam saddam değildi...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaslar bence amerıka saddam mı ınfaz etmıstır bu bır gercek saddam devrıde kapanmıstır boyle bır super devlet boyle bır yanılgıya dusemez.
    eger saddam olmedıyse dunya gozunde kucuk duruma duser. buda amerıkanın
    ısıne gelmez

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Forumda yasanan kesilme nedeniyle anket kapanmıştır..
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hala Elvisin yaşadığınıda iddaa eden var. Bu çok gereksiz bir konu adam fizilsel olarak ölmediyse (idamını seyrettik?) bile siyasi olarak öldü. Biz kendi derdimize bakalım Pkk öldümü diriliyor mu? Irak pkkya verilmişken biz ne yapacağız? Pkk her geçen gün güçleniyor. Dün kapımıza köle olanlar bugün bize kada tutuyor. Bunları nasıl keseceğiz. Yapmadığımız soy kırımı var diyorlar. Peki biz onların yaptığı soy kırımları ne zaman tanıyacağız. Ne zaman Atamızın söylediği gibi tam bağımız olacağız? Ne zaman palavralara inanmayacağız? Kendi kurucu olduğumuz İMF'e ne zaman borcumuz bitecek ve kimileri ne zaman anlayacak o kuruluşun kurucularındanız biz. DAha bir çok böyle sorular kafamda dönüp dolaşıyor. Yoksa SAddam yaşıyormuş ölmüş bana ne? Ben ilk önce kendi ülkemi düşünüyorum. Ne zaman adam olacak diye.

Hepinize iyi günler.

Sayfa 3/3 İlkİlk 123

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri