ANKET SONUCLARINA GÖRE ANKETİMİZ BU SEKİLDE OLUŞTU
Sizce Türkiye Kuzey Irağa Girmelimi?
Girmeli 74.73%
Girmemeli 25.27%
Oy veren ve katılan tum arkadaşlara teşekkurler
Girmeli
Girmemeli
ANKET SONUCLARINA GÖRE ANKETİMİZ BU SEKİLDE OLUŞTU
Sizce Türkiye Kuzey Irağa Girmelimi?
Girmeli 74.73%
Girmemeli 25.27%
Oy veren ve katılan tum arkadaşlara teşekkurler
Konu Admin tarafından (31-01-2007 Saat 16:13 ) değiştirilmiştir.
süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
İşte Davet Linkin!!
http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1
arkadaşlar benim fikrim ben bu aralar pek girmesi taraftarı değilim
bence girmemeli
çünkü ülkede zaten gerginlik var bu aralar herşey üst üste geliyor yalnış çagrışımlarla yeni bir acıyı yaşamak istemiyorum bu benim fikrim..
selametle
süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
İşte Davet Linkin!!
http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1
Bencede şuan için girmemeli.Çünkü bizimle hiçbir alakası olmayan bir savaşta şehit vermemiz doğru olmaz.Sınır komşusu olmamız ırak ile bizi savaşa çekmez bizim topraklarımızın bütünlüğü tehdit altında olmadığı zaman bence sorun yokkk
Biz girmedikce bu olaylar yıllarca uzayıp gidecek ve bizi hep aşağılayacaklar.
Bence artık girilmeli,artık ne olacaksa olsun!
Ben tamamen girilmesi taraftarıyım.Artık Türkiye'nin de bu olaylarda bir rolü olmalı ve hergün üzerimize gelen teröre sert bir yanıt verilmelidir.Eğer girmezsek orada düşünülen bazı projeler uygulamaya sokulmaya kalkışılacak ve bizden toprak bile istenecektir.Yılanın başı küçükken ezilir..
Konu Hakan Gül tarafından (24-01-2007 Saat 20:34 ) değiştirilmiştir.
bence girmeli türkiyenin sorunları bitmez tabiki ama çözmeye bir yerden başlamalı vede en büyük sorun olarakta terör geldiğine göre bence girmeli.ayrıca oradaki yapılanmaya bir cevap vermek açısından vede siz burada yanlız değilsiniz demek için girmelidir.
aslında girmek mantıklı ama herseyin zamanlamasını ii yapmak ben evet oyu verdim ama iyice düşünüp tasınmak lazım saygılar
Girmeli diyen arkadaşlara şunu hatırlatayım:Biz daha kendi iç sorunlarımızı çözemedik.Kürt-Türk meselesi halen gündemde.Her hafta terörle mücadelede şehit veriyoruz.Ve son olarak savaş demek maddi olarak ağır bir yük demek bizimse boşa harcıck paramız yokki.Biz ırak a gircez sorunları diğer ülkeler yardımıyla çözcez kaymağı gene amerika yiyecek.Bütün petrol rafinerlerini kendi kontolüne alıcak.
benceşu an için yapılacak tek şey ordaki türk gurupları güçlendirmek daha doğrusu çok geç kalınmış olsa bile
ZAMAN İNSANLARI DEĞİL ARMUTLARI OLGUNLAŞTIRIR
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri