11ocak2006 1203a5 yazılımında ne yaparsak yapalım kanal kilidi açılmıyor.sizler en iyisi 5ocak2006 yazılımını yükleyin multivizyonlar artık *** girmeye gerek yok gösteriyor.
11ocak2006 1203a5 yazılımında ne yaparsak yapalım kanal kilidi açılmıyor.sizler en iyisi 5ocak2006 yazılımını yükleyin multivizyonlar artık *** girmeye gerek yok gösteriyor.
olabilir bekleyip görelimkasabalı Nickli Üyeden Alıntı
iyide benden ne istiyorsun onu söyle anlamıyorum sizi log falan kasabalı aynı mesajı yazıyorsun 3 cü oldu bu mesajın arkandan koşacak degilim mesajı fold yapmakasabalı Nickli Üyeden Alıntı
yazılımı deneyip sizlere bilgi verecem
arkadaslar kanal kilidide acılıyor herşeyide acılıyor sorun nerede anlamadım şimdi denedim lütfen yazılım yukledikten sonrada birşey yapmanıza gerek yok her yere baktım kanal kilidide acık sorun yok .....bazıları gelipte burada boşa polemik cıkardıklarındıa biliyorum lütfen ayıp ya ayıp.Biraz kişilik sahip iseniz bu foruma karışmayınız 3-4 kişi geliyor hep aynı kişiler başka onlardan sorun yaşayan yok ...ama yılmadan devam edecez merak etmeyin birileri supersatforumu cekemiyor siz cekememeye devam edin bizde yolumuza devam edelim ..allahım bu forum hakkında ne düşünüyorsanız sizlere 2 katını versin başka dicek lafım yok
Konu Admin tarafından (11-01-2006 Saat 18:34 ) değiştirilmiştir.
Kardeşim aynı cihaz bendede var yazılımda sorun yok denedim kanal kilidi diye birşey tutturmuşsunuz gidiyorsunuz acılıyor kanal kilidi falan ...ibrahimtezgel Nickli Üyeden Alıntı
aynen arkadaşlar yazılım mükemmel çalışıyor elinize sağlık iyi bayramlar
:computer: bak kardeş yazılımı şimdi denedim mükemmel yazılımı yukledikten sonraibrahimtezgel Nickli Üyeden Alıntı
*** dafuld yap daha sonra exıt+exıt+exıt+1 tuşla ve cihaza resetle bakbakalım kanal kilidi açılıyomu acılmıyormu boşuna polemik yapmayın
iyi bayramlar..............
serkan yılmaz bey uzun uğraşmalar sonucu promlemi çözdüm.loeder 6.19 olan yazılımı 5ocak2006 2.19 yazılımı yükledim üstünede 110cak2006 yazılımı yükledim sorun çözüldü .sonuç olarak demekki 6.19 yazılımın üstüne olmuyor.yazılımın önce 2.19 loederli olması lazım.teşekkürler
bunun sizlerin iyi bilmesi lazım..yazılımda su an sorunm yok favori yazılımım oldu nextvision:computer:ibrahimtezgel Nickli Üyeden Alıntı
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri